Miért vállalnak olyan férfiak gyereket akik később nem akarnak gondoskodni róla?
Hát hiába zarod ki a nők felelősséget ("minek szülnek olyan férfinek") azért ez pont annyira jelentős felelőtlenség, mint a férfiaké akik "belemennek" a nő unszolására. Teljesen téves elképzeléseik vannak arról hogy mik a feladatok egy családban. De honnan is tudnak? Az ilyen emberek is már valószínűleg csonka családból vagy bántalmazó családból származnak. És nem csak az apák bantalmazok, hanem az anyák is... Hány és hány egyedülálló anya tölti ki végül a frusztraciojat a fiugyereken...
Szóval szerintem ez nem férfi/nő problema, ez nagyon is családi problema, szomorú rossz minták követése és naivsag
Konkret pelda: lanyt szeretett volna jobban es lanya is lett, a baratainknak o mondogatta h nem szeretne idos apa lenni, 10eves ismeretsegbe, tobb eves parkapcsolatba es egyutteles utan hazassagba szuletett a lanyunk, hamar megunta. Nem en eroltettem a babat, ugyanugy akarta. ELMELETBEN. Aztan a gyakorlatban nem tudott mit kezdeni az egesz szituval, pedig nem terheltem vele h sokat segitsen, megis 30evesen 18evesekkel kezdett baratkozni. Sajnos vagy sem nem ismertem fel h alkalmatlan v idore lenne szuksege, kozos megegyezessel de mint utolag kiderult neki mar baratno mellett megfogant amasodik lanyunk. Elvaltunk, ok 2ev mulva osszehazasodtak, ott is lett 2 lanya. Aztan ott a felesrg kezdemenyezte a valast es o lathatasok alatt tobbet esboldogabban gyerekezik mint a hazassagai alatt. Atbeszeltem pszichologussal, azt mondta h van aki annyira nem ismeri sajat magat hogy amikor gyakorlatbN ott a gyerek, mar menekulne. Kocsmazni, csajozni, haverozni, munkaba. Es ezt elore nem lehet tudni, lutri.
Most 40 evesen egyedul siman elmenedzseli a gyerekeket, neki tul korai volt a gyerekvallalas, eleg lenne most az elso. Mindket fel profitalna belole mert jo apa.
Masodik ferjem 44evesen lett apa, titkon fiut remelt, lany lett, azonnal atallt agyban amint kiderult esbeleszeretett amint a kezebe adtak. Rengeteget babazik, hordozza mint valami fonyeremenyt, jol ismeri, nagyon eros kotelek lesz koztuk, plane most h homeoffice miatt jelen van napkozben is a pici eleteben, de o tudatosan jelen is akar lenni. Sok mulik azon hogy ki milyen lelki erettsegi szinten vallal gyereket.
Ott már baj van ha erőltetni kell a férfit.
A kolléganőmnél pont fordítva van.
Az asszony nem akart de a férj igen.
Most meg örül neki ha inkább dolgozik annyira utálja az anyaságot. Elváltak mert nem foglalkozott a gyerekkel és a volt férje neveli a 16 hónapos lányukat.
Kényszerből ne akarjon senki gyereket. Két ember kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!