Van rá esély hogy teherbe essek?
Ne nézzétek butának kérlek, egyszerűen csak nem értem illetve már nagyon szeretnék gyereket.
Mindig használtam peteeresi kalkulátor, naptárt mindent..viszont február 11 en voltam nőgyógyásznál, rakszuresen ahol az orvos azt mondta, hogy a bal oldon van egy 20 mm és domináns tüsző. Február 5 en jött meg, és 9 en meg barnás folyás volt.
19 en voltunk együtt a párommal védekezés nélkül ( két hétig elutazott így nem tudtunk hamarabb együtt lenni)
Ma eléggé szúrt a bal oldalam.
Tudom lehet hogy bekepzelem mert már 4 éve szeretnénk gyereket...
De van rá esély?
30 éves vagyok.
Attól félünk mi is, hogy nekünk kettőnknek nem lehet együtt gyerekünk.
Érdekes ez az élet, milyen sok mindenen keresztül kell végig menni mire megtalaljuk életünk párját,
Milyen sokszor előfordulás hogy rossz helyre születnek gyerekek. És adott egy pár, akik mindennel jobban szeretnének és nekik nem lehet...
Ha február 11-én volt 20mm-es domináns tüsző, az legkésőbb 14-re megrepedt, ha megrepedt. Tehát a 19-ig együttlétből esély sincs babára.
A ciklusaid sem lehetnek túl hosszúak, bár azt nem írtad mennyi naposak.
Írtad, hogy már sok mindent néztek. Gondolom, akkor IR, pajzsmirigy is megvolt.
Én is ismerek olyat, akinek minden rendben volt, mégse lett 3 férfitől se gyereke. Majd nevelőapukámmal összejött és lombikkal sikerült 43 évesen.
Sajnos van ilyen, hogy hiába klappol minden, nem sikerül, de az is lehet a dokik valami felett elsiklanak.
Nekünk 7 év volt a siker, illetve az első az 5 év, bár missed ab lett a vége. Spontán voltam mindkétszer terhes, de a sikerhez kellett a doki és a gyógyszerek IR-re meg hashimotora.
Lombikba nem akartok belevágni? Azért az ritka, ha nem sikerül. Drukkolok, hogy minden a legjobbak szerint alakuljon, és mihamarabb meglegyen nektek is a kis csodátok! Kitartás, és soha ne adjátok fel :) A mai világban már csak annak nem lesz gyereke, akinek nincs méhe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!