Van rá esély hogy teherbe essek?
Ne nézzétek butának kérlek, egyszerűen csak nem értem illetve már nagyon szeretnék gyereket.
Mindig használtam peteeresi kalkulátor, naptárt mindent..viszont február 11 en voltam nőgyógyásznál, rakszuresen ahol az orvos azt mondta, hogy a bal oldon van egy 20 mm és domináns tüsző. Február 5 en jött meg, és 9 en meg barnás folyás volt.
19 en voltunk együtt a párommal védekezés nélkül ( két hétig elutazott így nem tudtunk hamarabb együtt lenni)
Ma eléggé szúrt a bal oldalam.
Tudom lehet hogy bekepzelem mert már 4 éve szeretnénk gyereket...
De van rá esély?
Szerintem nincs. Ha 4 éve hiába próbálkoztok, akkor ott már lehet komolyabb probléma is.
Miért nem vizsgáltattátok még ki magatokat?
Milyen vizsgálatokat csináltak? Sima nőgyógyász, vagy meddősségi szakember?
Nekem 2 nőgyógyász még csak a PCOS-t sem vette észre....
Nem tudom, hol vizsgáltak, de szerintem komolyabb kivizsgálás kellene. Léteznek meddő párok, ahol elvileg mindketten rendben vannak, közösen mégsem sikerül. Attól, hogy az előző kapcsolatából van gyereke, nem jelenti azt, hogy közben nem történt valami olyan, ami ártott és most már lehet gond.
Keressetek valami profi meddőségi klinikát, szakembert és úgy fussatok neki újra.
Van peteérésem, szoktam ovuláció tesztet is használni... Homerozni,mindent..
:(
Ez szerintem ide már nagyon kevés. Szakember kell. Én személyesen ugyan nem vagyok érintett, de a családban volt példa többéves várakozásra. Ők eleve komoly vizsgálatokkal kezdték, és így is több évbe telt, mire végül lombikkal sikerült (tény, hogy akkor rögtön három baba is lett).
Nem írtad a korotokat, de én már nagyon nem várnék a csodára, ha tényleg szeretnétek babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!