Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esett közületek valaki teherbe...

Esett közületek valaki teherbe a legrosszabbkor?

Figyelt kérdés
Úgy èrtem hogy amikor egyáltalán nem számított rá? Sőt ráadásul abban a hónapban minden összejött és lelkileg sem volt rendben? Esetleg ivott és gyógyszert is szedett valaki?
2021. febr. 26. 11:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
5%

Tegyél fel értelmes kérdést :-D

Ha nem alkalmas a gyerekvállalás teszek ellene hogy ne jöjjön össze nem szexelek ész nélkül aztán siránkozom hogy jajj mi legyen. Ha meg összejön természetesen vállalom a következményeket és felnevelem. Nem büntetek senkit a saját felelőtlenségem miatt. Ilyen egyszerű.

2021. febr. 26. 13:12
 12/16 A kérdező kommentje:
Nemtudom hogy honnan vetted ezeket amiket leírtál😅😂 szó nincs ilyenről😂 ez csak egy kérdés. De jó kedvet csináltál nekem mára. Szèp napot😄
2021. febr. 26. 14:09
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen én stresszes voltam nagyon, nem ettem napokig , hánytam az idegtől. Nos..terhes vagyok. Az apukának nem tudom el e mondjam :D
2021. febr. 26. 21:45
 14/16 anonim ***** válasza:
Marginálisan kapcsolódó sztori: egy örökbefogadással kapcsolatos könyvben olvastam egy történetet, ahol az évek óta várakozó párnak épp akkor ajánlottak ki egy gyereket, mikor az éves 2-3 hetes óriáshajtást élték a vállalkozásukban (talán betakarítási idő volt vagy ilyesmi). Nekik ez a lehető legrosszabbkor jött, nyilván ebből lesz a teljes következő évre bevételük, így kihagyni nem lehet. Kértek 2-3 hét türelmet az ismerkedés megkezdésére. Fura reakció volt, de a tegyesz megértette, együttműködött.
2021. febr. 27. 10:06
 15/16 anonim ***** válasza:
#11: ne legyél már ilyen értetlen. Millió olyan élethelyzet van, ami ha nem is teljesen alkalmatlan a gyerekvállalásra, de legalábbis megnehezíti azt, és ezek akár a fogantatás után is előjöhetnek. Mondjuk egy szakítás, egy elbocsátás, egy közeli családtag halála, egy depisebb vagy bulizósabb estén nagyobb adag alkohol, egy kisebb gazdasági krach, egy frissen diagnosztizált betegség, bármi. És ha valaki, akit az orvos meddőnek minősített, nem védekezik az egyébként állandó párjával, az éppenséggel nem felelőtlenség.
2021. febr. 27. 10:11
 16/16 anonim válasza:
nem
2021. márc. 16. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!