Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esett közületek valaki teherbe...

Esett közületek valaki teherbe a legrosszabbkor?

Figyelt kérdés
Úgy èrtem hogy amikor egyáltalán nem számított rá? Sőt ráadásul abban a hónapban minden összejött és lelkileg sem volt rendben? Esetleg ivott és gyógyszert is szedett valaki?
2021. febr. 26. 11:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%
De hogy lehet "nem számítani" rá, ha valaki tudja, hogy készül egy gyerek...?
2021. febr. 26. 11:49
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kèrdès.
2021. febr. 26. 11:51
 3/16 anonim ***** válasza:
93%

Hat engem meddonek kialtottak :D pont elotte egy honapon velul volt munkahelyvaltasom.elegge padlon voltam lelkileg. Plusz jott ez a meddoseg. Még a kipakolas lehetosege is felmerult.(30 evesen) Így mikor hazamentem dokitol mondtam ferjemnek nekunk ugyis mindegy :D nem kell annyira vedekeznunk :D Ra egy honapra mentem nagymutetre, nem ertettuk miert nem jon meg. Tesztek negativak. De ultrahangon felfedeztek a ma mar 2 eves kislanyunkat :D

Jartunk tarsasagban. Fogyadztottunk alkoholt. De nem káros szinten. Gyogyszert nem szedtem.de rengeteg stressz es majdhogynem depresszio is volt.

2021. febr. 26. 11:55
 4/16 anonim ***** válasza:
8%

De értsd már meg, hogy értelmetlen a kérdésed. Kb. mintha azt kérdeznéd, hogy "fulladt már meg valaki közületek a tengerben, aki nem tud úszni, úgy, hogy nem számított rá?"

Most az lenne a kérdés, hogy " felelőtlenül védekezés nélkül szereltek, úgyse pont most fog becsúszni alapon és mégis becsúszott, járt valaki így közületek? "

De ezt meg felesleges megkérdezni, minden nap van 3 olyan kérdés, ahol valaki állítólag védekezés mellett lett terhes. Szóval nyilvsn igen.

2021. febr. 26. 12:01
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező úgy érti, jött-e úgy a gyerek, hogy pont akkor bár tervezték,de amikor belefogtak még pl.: volt munkahelye vagy egészséges volt stb.

Én nekem kiderült, hogy csonthártyagyulladásom van és akkor még nem tudtam, hogy terhes vagyok, mert 1 éve próbálkoztunk, már azt hittük nem is jön össze.

Így terhesen viszont nem kaphatom még meg a megfelelő kezelést és gyulladt maradok, plusz utazni szerettünk volna,de most a pénz a gyerekre megy el.

2021. febr. 26. 12:26
 6/16 anonim ***** válasza:
79%
#4: bármilyen meglepő is a számodra, rendes, normális védekezés mellett is foganhat gyerek, még tabletta, spirál, sőt vazektómia vagy petevezető-elkötés esetén is. Ha ráguglizol a Pearl-indexre, akkor a valószínűséget is megtalálod. És ha az orvos azt mondja egy nőnek, hogy eleve terméketlen, akkor okkal gondolja, hogy nem eshet teherbe.
2021. febr. 26. 12:31
 7/16 anonim ***** válasza:
9%
Nem értem a kérdést. Ha nem alkalmas az időpont védekezem. Úgy pedig, normális védekezés mellett minimális a teherbe esés kockázata.
2021. febr. 26. 12:50
 8/16 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kèrdès hogy jaj vajon teherbe e estem! Aki nem tud válaszolni az ne írjon már. Aki tud válaszolni annak köszönöm. Feltettem egy kèrdèst. Az okokat nem fogom magyarázni, mivel nem kell senkinek elszámolnom.
2021. febr. 26. 12:54
 9/16 A kérdező kommentje:
Hetes! Ha nem èrted a kèrdèst akkor ne válaszolj. Válaszolj olyannak ahol èrted a kèrdèst.
2021. febr. 26. 12:56
 10/16 anonim ***** válasza:
91%
Igen
2021. febr. 26. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!