Megérkezett a férjem sperma vizsgálatának eredménye. Ránéznétek?
Van már egy gyermekünk, aki pikk-pakk sikerült.
A második babával már egy éve próbálkozunk. Januárban kezdtük velem a kivizsgálást, nálam eddig minden oké. A férjem eredménye ma érkezett meg.
Azt mi is látjuk, hogy nagyon rossz. Milyen folytatásra számíthatunk ezek után? Van ebben tapasztalatotok?
Hívogatom a dokit folyamatosan, de nem sikerült eddig még elérnem, és hát jó lenne pár biztató szó, mert elkeseredtünk.
Volt valaki hasonló helyzetben? Mik a következő lépések? Hogyan lesz ezután?
Köszönöm szépen!
Köszönöm a tippet!
Immunológiára is van beutalónk. Ott ha jól tudom, nézik majd a tesztoszteront is.
Kedves Kérdező,
köszönöm a válaszod. Nálatok február óta nagyon nagy a számbeli változás, :) ezt olvasni olyan reményteljes. Nálunk a fő probléma a morfológiánál van, deformált fej és farok. Kiváncsian várjuk mi is a három hónap utáni eredményt, bízakodunk.
a legjobbakat kívánom én is Nektek! ♥️
Kedves Kérdező,
33-as vagyok, szurkolva érdeklődnék, hogy történt változás/javulás azóta nálatok? Mi most október elején megyünk vissza újranézetni, azóta is tartunk mindent, amit elkezdtünk a jobb eredmény érdekében.
Szia 33-as!
Sajnos semmi változás. Most a méhpempőt szeretném kipróbálni. Hátha!
Most kis szünet következik a kivizsgálásokban. Lassan újra dolgozni kezdek, és nem jó ómen az első pár hónapban elkéretőzgetni vizsgálatokra, de jövőre újult erővel folytatjuk, és addig is bízunk a csodában.
Nagyon drukkolok nektek! ❤️
Én is kívánok Nektek sok türelmet és erőt, a méhpempőt mi is próbáltuk, ha lehet elsősorban méhészetből vegyétek, bárcsak az is a hasznotokra válna.
Sok jó élményt a munkahelyen is.
Bízzunk mindannyian a csodákban!❤️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!