Nagyon dúrva tényleg mindjárt megjön érzés a terhességetek elején fent állt?
10-es, minek szedjen? Nem szorulasa van. Meg azt megértenem, hogy azt irod, menj el nőgyógyászhoz... De ez a magnezium mar annyira unalmas lejart lemez. Ebben az országban minden terhes nőbe ipari mennyiségű magnéziumot parancsolnak bele.
A magnézium igeny valóban megnövekedett a terhesseg soran es emiatt lehet pl az anyanak lábgörcse, de az harantcsikolt izomzat, míg a méh izomzata simaizom, így aztan szamos tanulmány cafolta mar, hogy a magnézium hasznal ilyen esetben.
Siman fekudni, pihenni erdemes, sok folyadek, felpolcolt labak, esetleg orvos ha az anya ugy erzi.
11-es, persze köszönjük, neked a gyakori kérdésekes megmondó kapitányoknak jobban hiszünk mint a sok diplomás orvosoknak :)
Első gyereknél többször vérezgettem, a korai méhösszehúzódás miatt, napi 3 szem magnerotot szedtem és lám megoldódott a probléma.
Polcolja fel a lábát, persze főleg ha dolgozik szerencsétlen...
:) jah en vagyok a megmondo ember.. Vegulis en adtam neki olyan tanacsot, hogy szedjen be ezt, vagy azt mindezt persze anonim módon.. Igeen. Ja nem, az a 10es volt.
Nem mellekesen honnan tudod igy látatlanban, hogy nekem mi a hivatásom. Van-e diplomám, értek-e hozzá, stb.
El lehet menni tappenzre ha görcsöl. Es előzzük meg a "nem mindenki teheti meg" kört. En úgy gondolom, hogy nekem megerne ennyit a szuletendo gyerekem egeszsege es bizony szamolni kell a tervezesnel azzal, hogy ha netan nem komplikaciomentes a varandossag akkor el kell menni a nonek tappenzre (es akkor bizony kevesebbet keres majd). Szamomra befejezettnek tekontem ezt a beszelgetest mert van az a szint ahova nem kell lemennem. A kerdezonek jo egeszseget kivanok.
Az írásodon és a megfogalmazáson nem látszik a diploma, inkább csak egy okoskodó, sok gyermekes anyukának tűnsz. Most a Csók-miatt egyre többen vagytok.
Magyarország talaja eléggé tápanyagszegény. Azzal, hogy a kérdező több vitamint, ásványi anyagot visz be a szervezetébe ártani nem árt, sőt! Biztosan a kismama vitaminok is feleslegesek. Tök jó amikor nélküle elromlanak a fogaid, vashiányos leszel, és nulla lesz az immunrendszered. Ugye tudod, hogy az embrió, később magzat mindent kivon a szervezetből? És ne kelljen arról is írnom, hogy az ágyon permetezett zöldségek, gyümölcsök mennyi vitamint, ásványi anyagot tartalmaznak. De te aki ennyire bekalkuláltad a táppénzt a terhességbe, biztos ezt is jobban tudod 😊 Bár lehet nálad is ez volt a baj, a jód hiány kreténizmust okoz 😊 De persze a te verziód is jó, igyon vizet, pihenjen, esetleg a kézrátételes gyógyítás is ajánlhatnád! Szerintem olvass még sokat! Kérdező remélem jobban vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!