Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon dúrva tényleg mindjárt...

Nagyon dúrva tényleg mindjárt megjön érzés a terhességetek elején fent állt?

Figyelt kérdés
De nem csak kicsit,hanem az a nagyon erős érzés,hogy most tényleg megjöhet bármelyik pillanatban.
2021. febr. 21. 19:19
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Hasfeszülés,erős derékfájas és cici fájdalmam van. Plusz,nagyon ingerült és falánk vagyok. Pont mint menstruáció előtt :(
2021. febr. 21. 19:22
 2/14 anonim ***** válasza:
74%
Igen, nekem akkor volt a legerősebb pms-em, amikor terhes lettem, folyton mentem a wc-re, mert azt hittem megjött, aztán nem jött meg, nagyon puffadtam is és pár nappal később elkezdtem gyanakodni.
2021. febr. 21. 19:24
 3/14 anonim ***** válasza:
88%

Én is egy hétig folyton azt éreztem, hogy na,most jött meg, rohanás a vécére,semmi.

Olvastam korábban, hogy van ilyen, de őszintén arra számítottam hogy velem nem lesz, mert én ismerem a testemet, tudom mi jelzi ha megjön... aha, én kis naiv...

2021. febr. 21. 19:26
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, pont úgy mint amikor tényleg megjön. Kb. egy hétig tartott. Csak az volt nekem más, hogy mielőtt megjött elkezdett fájni és órákig fájt, majd megjött. Amikor meg terhes lettem akkor elkezdett fájni és pár perc múlva teljesen elmúlt, mintha elvágták volna. És aztán pár nap múlva felváltva szúrkált és volt ez a mindjárt megjövős érzés. Aztán ahogy teltek a napok inkább több volt a szúrkálás és úgy egy-másfél hét alatt elmaradt a megjövős érzés, csak a szúrkálás maradt. 😊 Nekem így volt, de biztos mindenkinek más.
2021. febr. 21. 19:27
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindkét terhesség legeselején felfázás érzésem volt. Először azt is hittem, hogy tényleg felfázás, de mikor másodjára is ugyanezt történt, tudtam, hogy ez bizony jel volt. Elsőre mivel sokat sétálgattam hideg vízben, gondoltam felfázhattam. Elmélszem, hogy az autóban ülve olyanokat szúrkált a hasamba, hogy az nocsak. Sosem tapasztaltam előtte ilyet. A másodiknál mint írtam is ugyanez volt, maga a szúrkálás enyhébben, de ez a felfázós érzés pontosan ugyanaz volt.
2021. febr. 21. 19:29
 6/14 anonim ***** válasza:
Igen.
2021. febr. 21. 19:30
 7/14 A kérdező kommentje:
Ahh köszi,kicsit megnyugodtam. Tényleg,puffadok is nagyon. Csak az bosszant,hogy kb 8 napja tart az érzés és napról napra erősebb és mára nagyon dúrva. 1 napja nem kellett volna megjönnie,2 napja lett pozitív a predictor tesztem. Tehát nagyon az eleje.
2021. febr. 21. 19:31
 8/14 anonim ***** válasza:
Én is ugyan így érzek, pont 5hetes vagyok.
2021. febr. 21. 20:05
 9/14 anonim ***** válasza:
62%
Igen.
2021. febr. 21. 20:58
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt ilyen. Szedj magnéziumot :) 10+3hkm
2021. febr. 22. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!