Ez a terhességi teszt pozitív?
Ma-holnap kellene megjönnie, de ma esküvőre megyünk, ezért reggel csináltam egy ovulációs tesztet "jós teszt" gyanánt, hogy koccinthatok-e az ifjú párral.
Az ovu teszt erős pozitív lett (még ovulációkor sem volt ilyen erős a teszt csík), ezen felbuzdulva gyorsan csináltam egy X-epil terhességi tesztet is.
Ez három perc elteltével szinte semmit sem mutatott, csak egy nagyon-nagyon-nagyon halvány második csíkot. Viszont mikor egy fél órával később ránéztem, már jól látható volt a második csík is.
Az első gyermekünket tervezzük, nem tudom, hogy ez pozitívnak számít -e, vagy csak száradási csík?
Tudnátok segíteni ?
Itt van a fotó: [link]
kétesélyes a dolog. ha még az x időn belül ránéztél volna amíg számít (azt hiszem ez 10-15p szokott lenni), többet tudnánk. nincs még 1 teszted amit megnézhetnél még?
de amúgy gyanítom, hogy nem lenne semmi baj egy koccintástól, ráadásul lehet alkoholmentes pezsgővel is :)
Köszönöm a válaszaitokat!
Mikor néztem kb. 3 perc után látszott valami, de tényleg alig láthatóan, nagyon halványan.
Előfordulhat ilyen, hogy az idő letelte után így megerősödik?
Történt már valakivel ilyen ?
Van itthon még egy teszt, de a reggeli tesztelésre tartogatnám (ha jól tudom, akkor kell csinálni, az első vizeletből)
Szerintem ez pozitív, időn túl nem szokott ilyen erős lenni csak úgy.
Főleg, hogy az ovu teszt is pozitív lett. Nyugodtan igyál meg egy kis pohát pezsgőt :)
Gratulálok neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!