Ki tart velem? Terveim szerint ez az utolsó menstruációm! -)
Nekem ma megjött. De sebaj! Majd jövő hónapban már nem fog!
Csak pozitívan!
sziasztok!
kedves utolsó!sajnálom,de ne veszítsd el a hited a jövő hónap a tiéd!
Hölgyeim ma erős pozitívat ovu teszteltem holnap vasárnap és hétfőn "akció".Rengeteg égi jel mutatja ,hogy ez az én hónapom hisz a szívem mélyén nyári babucit szerettem volna ....
Képzeljétek tegnap betévedtem a rossmanba és a chicco terhes pocak olaj meg a cicikrém stria ellen 3649-ről 399.-ft volt
ez is égi jel hát meg is vettem mindet!
Apa külön szabad napot vett ki hétfőre-)Imádom a férjem!
Szoritsatok!
Amúgy kivel mi van?holjártok?peteérés?mensi?
Írjatok!tartsunk össze!!!!!
E
sziasztok, az elején írtam még én is.szept.10-re nem várom..remélem összejön..
szerintetek lehet h tüneteket "produkálok" de a teszt negatív?pár napja csináltam egyet,mert reggelente hányingerrel ébredek,fájt a cicim is..de a teszt negativ lett..hátha túl korán csináltam,de akkor mire fel ez a hányingeresdi??
Remélem mindenkinek összejön!!!szurkolok Nektek! :)
Sziasztok
Már az első oldalon is írtam, és 09.01-én írtam hogy megjött. Mégsem jött meg, csak pár vérfolt volt a wc papíron. Elvileg holnapra nem várom, de nekem már vannak tüneteim. Reggel hánytam, és a cicim i nagyon feszül. A hőm fent van. Nem tudom mi van velem, mert az előző terhességemnél semmi tünetem nem volt. A vérzésem akkor még össze-vissza volt a fogamzásgátló miatt, így csak akkor teszteltem, amikor már 8 hetes voltam.
Sok sikert mindenkinek!
sziasztok!túl vagyunk az ovuláción!remélem mindenkinek sikerült!ha valaki tud valamit kérem írjon!
Nagyon örülök-örülnék mindenki sikerének!
nekem szombaton volt pozitív ovutesztem de csak vasárnap voltunk együtt,remélem nem késtük le-(
szorítsatok!
és írjatok,hogy mizujs Veletek!!!!
Sziasztok én is az elején csatlakoztam hozzátok! én vasárnapra nem várom, nagyon remélem hogy nem jön meg eddig semmi extra mellfájás,alhasi feszülés enyhe puffadás-érzet,viszont megnőtt az étvágyam:) drukkolok mindenkinek!!! megírom ha megcsináltam a tesztet!
u.i.: szerintetek vasárnap már teszteljek vagy várjak hétfő-vagy keddig? már nehezen bírom:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!