Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki tart velem? Terveim szerint...

Ki tart velem? Terveim szerint ez az utolsó menstruációm! -)

Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 13:22
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
Én is veletek tartok!!!Első babára várunk,remélem mihamarabb összejön!! Kívánom hogy nektek is és hogy minden rendben legyen:) 22L
2010. aug. 17. 14:14
 12/45 anonim ***** válasza:
Még soká, szept.9-re nem várom.Bízzunk és összejön!Neked kicsit hamarabb :-) !!
2010. aug. 17. 14:14
 13/45 anonim ***** válasza:

Én is csatlakozom!

Nekem már van egy kisfiam, és nemrég volt egy vetélésem, és ettől a hónaptól lép megint életbe a babaprojekt.

Nagyon bízom benne, hogy gyorsan megfogan a kistesó.

Sok sikert mindenkinek!!!

2010. aug. 17. 14:29
 14/45 anonim ***** válasza:

Én is veletek tartok! Nekem már van egy 17 hónapos Óriásom, de nagyon szeretnénk kistesót. Sajnos előző hónapban volt egy vetélésem, de remélem a következő már velünk marad! Most elkezdtem barátcserje kapszulát szedni, hátha segít.

Egy kalappal mindenkinek!

2010. aug. 17. 14:30
 15/45 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Mi pár hónapja próbálkozunk de nem túl aktívan.Na de majd most-)Nekem ma jött meg -)))UTOLJÁRA

Én nyári kisbabáról álmodom(de legfőképp egészségesről.Jelenleg folsavat szedek és ovutól majd Femibiont.

Aki velem tart annak köszönöm!majd támogatjuk egymást!

F.

2010. aug. 17. 14:32
 16/45 anonim ***** válasza:
Még szép!!!
2010. aug. 17. 14:41
 17/45 anonim ***** válasza:
Én is most menstruáltam utoljára egy darabig:):):) CSatlakozom, nekem hamarosan ovum lesz egy héten belül.
2010. aug. 17. 16:00
 18/45 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nekem tegnap jött meg utoljára, ez a negyedik hónap, első baba lenne :)
2010. aug. 17. 17:34
 19/45 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nekem most múlt el a menzi, és ez lesz az első próbálkozásunk! :)
2010. aug. 17. 19:32
 20/45 anonim ***** válasza:

Szia. Én is csatlakoznék! :) Nekem is most múlt el a remélhetőleg sokáig utolsó menstruációm! :) Jöhet a kistesó a lányom mellé! :)

Majd ugye, mind megírjátok, hogy mi lett??? :)

2010. aug. 17. 20:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!