Ki tart velem? Terveim szerint ez az utolsó menstruációm! -)
Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 13:22
1/45 anonim válasza:
Én :)
Mióta próbálkoztok? Mi április óta. Olyan jó lenne, ha legközelebb már nem jönne meg :)
22/L
2/45 anonim válasza:
Én is veled tartok !!!
Mi februárban kezdtünk, azóta volt egy clostis hónapom, most vagyok a másodikban+méhpempő+Elevit.
Én is most álltam át erre a nagyon pozitív hozzáállásra, meg most úgy érzem mindent megtettem, tehát nyugodt vagyok.
3/45 anonim válasza:
Szia.
Mi már 1 ideje megszakítással "védekezünk", de úgy néz ki nálunk is most lesz aktuális a baba projekt. :)
Nálatok mi a helyzet? :)
4/45 anonim válasza:
én is veled tartok! :)
már van egy 14hós lányom,de most szeretnénk egy második babát is.remélem összejön a kis korkülönbség :)
ti mióta próbálkoztok?
5/45 anonim válasza:
Én is csatlakozom! Mi több mint 1éve probálkozunk, eddig még semmi, de remélem majd most sikerül...
Szorítok Nektek :)
6/45 anonim válasza:
13:36 - nak : nem mentél még kivizsgálásra ?
8/45 anonim válasza:
Voltunk mind2-en, egészségesek vagyunk...
9/45 anonim válasza:
Akkor jó!Mi is így vagyunk!Majd drukkolunk egymásnak és összejön!
10/45 anonim válasza:
Nagyon remélem!!! Mikorra nem várod? Én 26-ra nagyon nem várom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!