Mikor van nagyobb esély a teherbeesésre/mikor lehetett az ovu?
Figyelt kérdés
hőgörbén a program szerinti ovunál, vagy a nyitott méhszájnál? figyeltem, hogy mikor milyen állapotban van a méhszáj, teljesen nyitott a program szerinti ovutól 2.nap volt2021. febr. 14. 08:51
1/3 anonim válasza:
Szia. Termékeny napok alatt 2 naponta érdemes együtt lenni. Egyébként az a legjobb ha ovulációnál már ott várakoznak a hímivarsejtek. Off: a méhszáj csak szülésnél lesz teljesen nyitott. A termékeny időszak alatt csak egy picit nyílik meg, hogy a hímivarsejtek feljuthassanak.
2/3 A kérdező kommentje:
igen, tudom, köszi! 😊 együtt is voltunk 2 naponta. inkább csak az kérdéses számomra, hogy a program jól számolt-e, vagy a termékeny napok alatt mikor a legnyitottabb a méhszáj, akkor lehetett e az ovuláció.
2021. febr. 14. 11:22
3/3 anonim válasza:
Nem lehet megmondani.Csak orvos tud erre a kérdésre válaszolni és ő is csak úgy ha ultrahangon követi a ciklust.Nem tudom miért nem értitek hogy nem van amit nem lehet otthoni módszerekkel 100%-osan igazolni.Nem bántásból mondom hanem tapasztalatból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!