Akik 20as évei elején vállalt babát, mennyi idö alatt esett teherbe? Úgy olvastam nagyobb az esélye a teherbeesésnek 20-25év között.
Figyelt kérdés
2019. júl. 9. 18:26
1/23 anonim válasza:
Én úgy estem teherbe 20 évesen fogamzásgátló mellett, hogy azt állították az orvosok hogy nem is lehetek terhes. Már 10 éves :)
2/23 anonim válasza:
25 évesen majd 1 év utan estem teherbe, 31 évesen egyetlen nem védekezős alkalomból.
4/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Ahogy olvasgatom ,a 30as nőknek is sikerül elsőre,viszont sokaknak több évbe telik míg sikerül. Viszont ugyanígy a 20as éveiben járó nőknek is.
2019. júl. 9. 18:41
5/23 anonim válasza:
25 evesen lettem kismama. Egyszer voltunk uhy egyutt hogy nem vedekeztunk. Tervezett baba volt, aznap beszeltuk meg hogy johet. Este megfogant. :)
6/23 anonim válasza:
24 vagyok, mi fèl èvnèl tartunk, de mèg semmi.
7/23 anonim válasza:
En 29 vagyok. Elso alkalom. De nalunk a csaladban senkinek nem volt gondja ezzel. (Semmilyen nogyogy betegsegunk nincs es a ciklusunk is normalis).
8/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Én 21éves vagyok,a párom 29 nekünk ez a második hónap ,hogy próbálkozunk.
2019. júl. 9. 19:37
9/23 anonim válasza:
25 éves vagyok az elsőt 23 évesen a másodikat 25 évesen szültem, mindkettő az első hónapban összejött. Többet már nem tervezünk. :)
10/23 anonim válasza:
25 évesen egyetlen egy alkalomból sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!