Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek halvány pozitiv...

Szerintetek halvány pozitiv ez a teszt? Ki- hogy látja?

Figyelt kérdés

Tegnapelott estétől törlésnél hol barnás, hol rózsaszínes néha a papír.

[link]

2021. febr. 9. 09:35
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
85%

Nekem is volt vagy 10 tesztem a 9 próbálkozós hónao alatt, abbol 8on tuti volt olyan csík, amibe belemagyarazhattam volna...

Ha pozitív, akkor oda nem kell nagyító, meg gyakori közönség...

Ha meg nem egyértelmű, 2naponta tesztelni, míg meg nem jön...

Nem kell ehhez diploma...

2021. febr. 9. 16:24
 22/44 A kérdező kommentje:
Nem belemagyararázás, hisz egy percen belül ott volt a halvany második csík.. Komolyan utolsó 2 valaszoló nektek időn belül, tehát mondjuk nem száradás utan ilyen sok teszt téves pozitív volt?
2021. febr. 9. 17:55
 23/44 anonim ***** válasza:
#14-es vagyok és nem egy gyakorlott tesztelő mert én egyet max kettőt szoktam ellőni ha úgy van de lehet a többieknek van igaza és ez negatív.Nem lehet tudni míg nem erősödik esetleg.Ne vedd készpénznek és úgy nem ér csalódás
2021. febr. 9. 17:59
 24/44 A kérdező kommentje:

A kép amit tettem még időn belül készült, ilyen vilt száradás után.

[link]

2021. febr. 9. 17:59
 25/44 anonim ***** válasza:
8 as vagyok nekem a pozitív 9 dposról teljesen el is tünt száradás után, holnap ha csunálsz szerintem már erősebb lesz.
2021. febr. 9. 18:01
 26/44 anonim ***** válasza:

Amíg nem késik a mensi bármi lehet. Igen ez egy halvány pozi teszt, de mivel ideje korán teszteltél akármi lehet.

Nekem kétszer volt ilyen a tesztem 11.dpo-n az egyikből baba lett a másikból mensi. És szépen erősödött a teszt mensiig, majd véreztem és ennyi volt, aznap még pozitív majd másnap mrá hómező.

Tehát teljesen mindegy mit mutat a teszt addig amíg nem késik. Csak ezért fölös tesztelni korán, vagy nagyon örülni.

Sok sikert, hátha végül terhesség lesz.

2021. febr. 9. 18:50
 27/44 A kérdező kommentje:
Sziasztok! A mai tesztem (2.pisibol) jóval erősebb pozitív lett.
2021. febr. 10. 09:34
 28/44 anonim ***** válasza:
Alakul, csak maradjon is így. Drukkolok!
2021. febr. 10. 09:50
 29/44 anonim ***** válasza:
Drukkolok én is:)
2021. febr. 10. 10:53
 30/44 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen volt, utána szépen erősödött. Szorítok Neked! 😊
2021. febr. 10. 12:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!