Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek halvány pozitiv...

Szerintetek halvány pozitiv ez a teszt? Ki- hogy látja?

Figyelt kérdés

Tegnapelott estétől törlésnél hol barnás, hol rózsaszínes néha a papír.

[link]

2021. febr. 9. 09:35
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem nagyon halvány pozi :) nekem is ilyen volt. Érdemes csinálni másfajtát is reggeli vizeletből.
2021. febr. 9. 11:54
 12/44 A kérdező kommentje:
Köszi. Igazából mivel van már két gyermekünk (plusz volt már vetélésem) inkább a pozitív felé hajlok, mert a 9 dpokon hasonlóan nézett ki a többinél is. Viszont talán kicsit rózsaszínebb volt a színük. Ezért nem tudom eldonteni. Mindegy vettem még párat, hamarosan kiderul. Azert is teszteltem mert ez a vérezgetés torles utan eleg furcsa.
2021. febr. 9. 12:02
 13/44 anonim ***** válasza:
Majd írd meg mi lett
2021. febr. 9. 12:33
 14/44 anonim ***** válasza:
55%

Szia!Nagyon halványan van ott vmi,de ha később erősödik akkor van baba a dologban.Nem kizárt

Írd meg ha már tudod a végeredményt😉😉

2021. febr. 9. 13:42
 15/44 anonim ***** válasza:
82%
Nekem életemben egyszer volt ugyanilyen halvány, aztán erősödött. Szerintem ez pozitív. A teszten 2. rózsaszín csík csak Hcg-től jelenhet meg. Nincs olyan, hogy "megviccel a teszt", olyan lehet, hogy pld. csak elindul valami (kémiai). Tesztelj 2 nap múlva újra, figyeld meg erősödik-e.:)
2021. febr. 9. 14:14
 16/44 anonim ***** válasza:
53%

Hát korai halvány pozi. De a maszatolás nem jelez jót. Én nem lennék nyugodt.

Azért minden jót, hátha veletek marad.

2021. febr. 9. 14:38
 17/44 anonim ***** válasza:
78%

kétesélyes

Làtok valamit.. de az utóbbi időben minden teszten valamit látni... régebben amikor negatív volt akkor nekem egyértelműen hómező volt.

Nagyon korai a teszt szerintem

2021. febr. 9. 14:49
 18/44 anonim ***** válasza:
Persze hogy korai.Egyértelmű válasz csak a későbbi napokban lesz.Ezért nem szoktam hamarabb tesztelni mert nagyon nem jó a bizonytalanság
2021. febr. 9. 15:33
 19/44 anonim ***** válasza:
77%

Hat lehet itt negativazni de nekem minden tesztem homezo. Hangyapocsnyi csik sincsen egyiken se se szurke se rozsaszinu, semmilyen..

Ha van 2. Csik meg ha extra halvany is ott valami elindult...

2021. febr. 9. 16:05
 20/44 anonim ***** válasza:
84%
19: nekem meg évek óta a tesztek 90%-án van valami, amibe épp így bele lehetne bármit magyarázni, mégsem pozitív.
2021. febr. 9. 16:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!