Eddig reménykedtem, hogy hátha terhes vagyok, de ma elkezdett fájdogálni a hasam. Ennek ellenére is elképzelhető-e, hogy terhes vagyok?
Utoljára nov. 24. -én volt meg, karácsonyi ajándéknak várható a következő időpont.
Tegnap csináltam egy tesztet, az negatív lett... Az orvos még a 11.napon UH-val megnézett (Clostylbegyt tablettát szedek már 2hónapja). Egyik oldalon 4, a másik oldalon 5 petesejt várakozott. Egyszerűen nem értem. Mindent beleadtunk. 40 éves voltam az idén, van már két nagylányom az első házasságomból, de nem emlékszem, milyen tüneteim voltak akkor.Már lassan egy éve próbálkozunk, de hiába. Nem tudom, hogy mit tehetnék. Van valami használható ötletetek?
Ne görcsölcs rajta. Én is jártam meddődégi kezelésre kb. 1 évig, úgy hogy előtte évekig próbálkoztunk sikertelenü.
Abbahagytam a kezeléseket, mert anyagilag sem volt egyszerű, meg a hormonokkal sem akartam túlstimuláltatni magam.
Tavaj novemberben megfogant a kicsi "szemünk fénye", aki már 4 hónapos tündéri csajszi.
Párodat kivizsgálták?
Sok sikert nektek is.
Szia, ne görcsölj rajta, mert az senkinek sem tesz jór. A korod pedig nem probléma, édesanyám engem 39 évesen válalt be. Foglald el magad a karácsonyi készülődésel.
Drukkolok.
Szia!
Én azt hittem, hogy meg fog jönni közben meg azért görcsölt a hasam mert épp a beágyazódás ment végbe.
Vannak nők akiknél a beágyazódás és a magzat növekedése fájdalmas görcsökkel, szúrkálásokkal jár. Én most 8 hetes terhes vagyok és 10 hete bizony néha elég rendesen görcsölök és bele-bele szúr.
Ha a ciklusod normális akkor ajánlom a www.naptarak.com-ot ahol megtudhatod a peteérésed pontos napját. Nekem is ezzel sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!