Mért hazudnak még ezen a névtelen oldalon is? Mért nem lehet felvállalni, hogy igen, én ítam ki azokat a kérdéseket is?
Azért ebbe a kategóriába tettem, mert ide tartoziknak azok a kérdések is, amikre gondolok.
Egyébként engem nem érdekel, hogy ki hányszor kérdezi meg ugyanazt, az az ő baja, hogy nem ismeri a kiemelés funkciót, vagy mert értethetlen, vagy be van sózva. De ha már rákérdeznek, akkor ne az legyen a hülye meg a szemét, mikor teljesen egyértelmű, hogy tőle származik. Én utálom, ha teljesen hülyének akarnak nézni, és szerintem sokan így vannak vele, na meg az is sokat elárul egy ember jelleméről, ha még egy ilyen teljesen névtelen oldalon is átvágja azokat, akik válaszolnak neki, és "jótanáccsal" látják el.
Dühíthet titeket, de szerintem ezen egyszerűen túl kell lépni. Akinek nem tetszenek a hasonló kérdések nem kell rákattintani. Tudom melyik kérdezőről folyik a "vita".
De az oldal neve GYAKORI KÉRDÉSEK.
Szerencsétlen türelmetlen, és nincs tisztába az alapvető biológiai fogalmakkal. Inkább türelemmel segíteni kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!