Mit kene tennem? Nogyogyasz?
Figyelt kérdés
A barátommal 02.06an lefeküdtünk és elszakadt az óvszer(durex). Aznap az balesett után vettem be 72 órás tablettát 7 órával az aktus után. Ma reggel az óvszer kis darabkája kijött a hüvelyemből és spermiumos volt. Elmenjek ma is nőgyógyászhoz ez újabb tabiert? Vagy igy is fog hatni a tabletta?2021. febr. 7. 10:52
1/6 anonim válasza:
Most én ezt nem értem, miért vennél be még egyet? Miért ne hatna a tegnapi, mi köze ahhoz, hogy kijött belőled egy kis sperma? a gyógyszer bent hat. Egyébként sem hiszem, hogy 24 órán belül kétszer is felírnák.
2/6 anonim válasza:
Nem kell tabi nem is adnának, mert ez egy hatalmas hormonbomba a szervezetnek. Az bőven hatott, meg se lepődj, ha hamarabb jön meg a mensid sőt a kövi 3 ciklusod is nagyon fura lesz.
3/6 anonim válasza:
Baromság 1. Az óvszer nem szakad darabokra.
Baromság 2. A spermát észre se veszed, mert pont olyan, mint a te hüvelyváladékod.
Baromság 3. Miért vennél be új tablettát?! Az előzőt is azért vetted be, mert esélyes volt, hogy, belédjutott a sperma.
4/6 anonim válasza:
#3 hsz. összefoglalt mindent.
Anyaként, felnőtt nőként azt nem tudom felfogni, hogy a hülyék minek élnek nemi életet?! Alapvető dolgokkal nem vagy tisztában, hanyagold inkább a szexuális életet ennyi ésszel.
5/6 anonim válasza:
Az óvszerrel történhet ilyen, amit a kérdező leírt. Egyszer velem is volt még tinikoromban, hogy kiszakadt, és az óvszer csúcsa csak pár nappal később jött ki belőlem. Egy kb akkora darab, mint a kisujjam körme.
6/6 anonim válasza:
Sex sent me to ERban volt, hogy a nő nagyon brutálisan viszketett és a férjével bementek. Az orvos kérdezgette, mert allergiás reakciónak tűnt és kérdezte, hogy esetleg az óvszerre allergiás, mire mondta a férj, hogy nem használnak óvszert. Erre a doki kiszedett egy óvszerdarabkát. Kiderült, hogy a nő szétcsalta, de kiszakadt és benne maradt a teteje. Az óvszer miatt begyulladt az egész vaginája, mert hogy idegentestnek érzékelte a darabkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!