19. Napja nem jott meg, terhes nem vagyok, a nogyogyasz azt mondta varjunk meg, erdemes orvodt valtanom? Vagyis menjek magan dokihoz vagy varjak?
Figyelt kérdés
2020. márc. 24. 14:11
1/9 anonim válasza:
Bárkivel, bármikor előfordulhat, hogy egy-egy hónap kimarad, minden különösebb ok nélkül....
2/9 A kérdező kommentje:
35 eves vagyok még soha nem volt ilyenem..es akkor 4. Hoban mikorra varjam.? A szokasos idoben vagy teljesen kiszamithatatlan
2020. márc. 24. 14:21
3/9 anonim válasza:
Előfordulhat az ilyen, akkor is, ha még sosem volt ilyen korábban. Sajnos senki nem tudja megmondani, mikorra várd, az is lehet, hogy holnap megjön, de az is, hogy 2 hét múlva.
4/9 anonim válasza:
Nem tudom. A tested nem egy gép :)
Ha áprilisban sem történik semmi, akkor májusban menj vissza.
5/9 anonim válasza:
Nemcsak terhességtől késhet. Az is normális ha most kimarad egy hónap.
6/9 anonim válasza:
Volt ultrahangos vizsgálat a nőgyógyásznál a méhen kívüli terhesség kizárására? Jó lenne megcsinálni, ha fennáll a lehetősége, hogy terhes lehetsz.
7/9 anonim válasza:
Emiatt nem kell orvost váltani. Nincs az orvossal semmi probléma. Még egy több 10 éve atomóra pontossággal működő nő ciklusában is bármilyen hormonális probléma, betegség, vagy állapot miatt felléphet eltérés. Sőt, még ok sem kell hozzá. Van ilyen. Teljesen normális, ha netán egyszer 1 hónapban kimarad a vérzés. Tehát én is amondó vagyok, ha a következő hónapban sem jön meg, akkor érdemes újra orvoshoz fordulni.
8/9 Reni 28 válasza:
Szia! Hasonló problémával küzdök, csak nekem már 2 alkalommal maradt ki. Szülés óta (20 hónapja) beállt a ciklusom 35 naposra, azt hittem végre sikerült a kistesó, de sajnos a tesztek negatívak. Már csak azt remélem hogy nincs nagy gond, mert orvoshoz most nem tudok el menni, nem fogadnak
9/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolso. Pont igy vagyok csak nekem volt par halvany pozitiv tesztem es halvanyodtak... doki es vervetel is volt akkor, baba nem volt, de most olyan nehez tetlenul varakozni...
2020. márc. 25. 07:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!