2 hete kesik a menstruaciom negativ tesztel ezzel a problemaval mehetek nogyogyaszati ambulanciara?
Ha nincs panaszod, tehát nem fáj, görcsöl a hasad annyira, hogy ne tudd ellátni a napi teendőid, akkor nem kell orvoshoz menni. Majd megjön. Ha esetleg a következő mensi se jönne meg, akkor lehet menni dokihoz. Vagy, ha panaszod van.
Mensi ezer ok miatt késhet, stressz, hízás, fogyás, étrendbeli változás (pl sok édesség az ünnepek alatt) életmód váltás esetén, pl elkezdtél sportolni. Hormonális probléma miatt, nem volt ovud.
Sajnos most nekem is már 25 napja késik, terhes nem vagyok, mert minden tesztem negatív és már voltam terhes így most tudom, hogy tuti nem. Nincs meg az az érzés.
Ha esetleg reménykedsz egy esetleges terhességben, hogy mondjuk a teszt nem mutatja (ez ritka, genetikai hiba, hogy a vizeletbe nem választódik ki a hcg.) akkor egy magán vérvétel aznapi eredménnyel 3000.- Ha voltál már terhes és pozi lett a teszt, akkor ez a helyzet nem áll fenn. Negatív teszt, nincs terhesség.
Megértem a problémád, de ahogy fentebb írták ez nem sürgősségi eset. Lehet meg fognak nézni, de számíts hosszú várakozási időre, mert ugye aszerint hívnak be, mennyire sürgős az eset.
Jobbulást, reméljük semmi komoly probléma. :)
Sok mindentől késhet, vagy maradhat ki, sokszor nincs komoly oka.
A tiéd nem sürgősségi eset. Nekem volt erős pozi tesztem, véreztem, mégis több órát ültem bent a sürgősségin, mire történt valami... Karácsony napja volt, így magánba nem tudtam menni. Amiatt mondom, hogy lehet sokat fogsz várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!