Lehet ilyen korai jele fogantatásnak/terhességnek?
Sziasztok!
Babát szeretnénk párommal, 5 hónapja nem védekezünk. Nem szeretnék bemagyarázni semmit, de nyilván örülnék ha baba lenne. Úgy gondolom, nem lehet ilyen korai tünet, de hátha történt veletek hasonló és baba volt a dologban. 😊
Január 20án volt meg utoljára, 26-ig tartott a mensim. Szóval nagyjából mostanság van/volt peteérésem (egész pontosan múlt vasárnap óta van esély teherbeesésre, jövő keddig - program szerint). 2naponta együtt voltunk, tehát vasárnap is.
Ami fura kb. 3-4 napja, eddig nem tapasztaltam ovuláció idején sem: enyhe hányinger, puffadás, sok-sok pukival 😅 (már a párom is megjegyezte hogy mi van, nem szoktam... 🙈😆), nem ettem semmi puffasztót, a bal petefészkemnél időnként lüktet, sokat járok pisilni (sokat is iszok), és ami a leg'gyanúsabb' volt tegnap délután: egy apróságon sirva fakadtam. ilyen még szinte sosem történt velem, szóval ez most így nagyon fura volt. 😅
Jól van, nem vagy terhes, pont.
13-14.e előtt semmi de semmi ami veled történik nem fogja azt jelezni, hogy az vagy. Ha akkor nem jön meg és pozitív a teszt, onnan jön a terhestünet.
Azért elmondom: 20.án megjott, tegyük fel 14 nap, azaz 3.a ovu.
Az a szerencsétlen kis spermium talán még vándorol, nem is találkozott a petéddel. De ha mondjuk már igen vagy épp most, kb 10 napig együtt vándorolnak, egyesülnek, osztódnak, és legkorabban 10 nap múlva beágyazodik a méhfaladba a sejt.
Addig se puki, se migrén, se idegrángás nem emiatt van.
És jöhetnek akik már 7.dpon pozitív volt a teszt 3...2...1...
Ne haragudj, de ha most van csak peteérésed, hogy lehetnének terhességi tüneteid? Nem rosszból mondom, de picit gondolkodj logikusan. Hisz meg meg sem foganhatott.
Ez meg: “ egész pontosan múlt vasárnap óta van esély teherbeesésre, jövő keddig” tehát 10 napig gondolod, hogy termekeny időszakban vagy? Ez lwhetetlen. Esetleg mától keddig valószínű, de ne hagyatkozz a programokra.
Ezek a tünetek meg olyanok, hogy én is éreztem magamon a vilàg összes tünetét màr az egy év alatt, és sosem voltam terhes. Sajnos ez ilyen, nem lehet erre hagyatkozni.
Szellentés, mijt terhes tünet?
Férjem nagyon gyanús.. kezdek aggódni, nem akarunk több babát 🤔🤤😖
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!