Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet ilyen korai jele foganta...

Lehet ilyen korai jele fogantatásnak/terhességnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Babát szeretnénk párommal, 5 hónapja nem védekezünk. Nem szeretnék bemagyarázni semmit, de nyilván örülnék ha baba lenne. Úgy gondolom, nem lehet ilyen korai tünet, de hátha történt veletek hasonló és baba volt a dologban. 😊

Január 20án volt meg utoljára, 26-ig tartott a mensim. Szóval nagyjából mostanság van/volt peteérésem (egész pontosan múlt vasárnap óta van esély teherbeesésre, jövő keddig - program szerint). 2naponta együtt voltunk, tehát vasárnap is.

Ami fura kb. 3-4 napja, eddig nem tapasztaltam ovuláció idején sem: enyhe hányinger, puffadás, sok-sok pukival 😅 (már a párom is megjegyezte hogy mi van, nem szoktam... 🙈😆), nem ettem semmi puffasztót, a bal petefészkemnél időnként lüktet, sokat járok pisilni (sokat is iszok), és ami a leg'gyanúsabb' volt tegnap délután: egy apróságon sirva fakadtam. ilyen még szinte sosem történt velem, szóval ez most így nagyon fura volt. 😅

2021. febr. 7. 07:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%

Jól van, nem vagy terhes, pont.

13-14.e előtt semmi de semmi ami veled történik nem fogja azt jelezni, hogy az vagy. Ha akkor nem jön meg és pozitív a teszt, onnan jön a terhestünet.

Azért elmondom: 20.án megjott, tegyük fel 14 nap, azaz 3.a ovu.

Az a szerencsétlen kis spermium talán még vándorol, nem is találkozott a petéddel. De ha mondjuk már igen vagy épp most, kb 10 napig együtt vándorolnak, egyesülnek, osztódnak, és legkorabban 10 nap múlva beágyazodik a méhfaladba a sejt.

Addig se puki, se migrén, se idegrángás nem emiatt van.

És jöhetnek akik már 7.dpon pozitív volt a teszt 3...2...1...

2021. febr. 7. 10:17
 12/13 anonim ***** válasza:
69%

Ne haragudj, de ha most van csak peteérésed, hogy lehetnének terhességi tüneteid? Nem rosszból mondom, de picit gondolkodj logikusan. Hisz meg meg sem foganhatott.

Ez meg: “ egész pontosan múlt vasárnap óta van esély teherbeesésre, jövő keddig” tehát 10 napig gondolod, hogy termekeny időszakban vagy? Ez lwhetetlen. Esetleg mától keddig valószínű, de ne hagyatkozz a programokra.

Ezek a tünetek meg olyanok, hogy én is éreztem magamon a vilàg összes tünetét màr az egy év alatt, és sosem voltam terhes. Sajnos ez ilyen, nem lehet erre hagyatkozni.

2021. febr. 7. 13:36
 13/13 anonim ***** válasza:
81%

Szellentés, mijt terhes tünet?

Férjem nagyon gyanús.. kezdek aggódni, nem akarunk több babát 🤔🤤😖

2021. febr. 7. 13:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!