Üssük el az időt/napokat. Ki nem várja még a havit 11,
12 környékén?
11/32 anonim válasza:
2021. febr. 11. 17:44
12/32 A kérdező kommentje:
Nálam eddig semmi jele, hogy még jönne, bár a pár napja készített teszt negatív volt. Várakozásvárakozás és egy kis reményfoszlány 😊
13/32 A kérdező kommentje:
Kedves 11-es ha zavarnak az emojik akkor kérlek haladj tovább, nem muszáj itt lenned! Köszönöm.
14/32 anonim válasza:
13.Nyugi van szimplán kérdeztem mert érdekelt de nem kell egyből elküldeni az embert...
AMúgy én is várok babát és épp írni akartam de látom itt egy ártatlan kérdésért is elküldik azembert...esküszöm nem rosszindulatból írtam..sőt most bekönnyeztem kicsit..:(
2021. febr. 11. 17:53
15/32 A kérdező kommentje:
Én se bunkón válaszoltam, kértem. De olyan feleslegesnek tartom ilyen dolgon, mint az emojik fenn akadni, ezért kértem inkább, hogy ha zavar akkor ne. Sajnálom, nem akartalak megbánatni!
16/32 anonim válasza:
15.de itt lehet véleményt adni és nem tilos.
Kérdeztem és nem volt bennem semmi bántó szándék.
Csak kíváncsi voltam mert ezek a sok emojik a gyakori kérdés válasz szisztémáit nézve jelentéktelenek sőt nekem érdekes sokat kitöröltek a moderátorok mikor én írtam ennyit és ezért érdeklődtem de ne vedd a szívedre...kérdés írásokor is csomó emojit kitöröltek mert nem helyén való...:( szóval csak érdeklődtem és ezt kapom na azért hogy a kérdésre válaszoljak.Nézzetek tv-t tervezzetek közös programokat amikkel el lehet ütni az időt én is ilyeneket csinálok épp, verseket írok. Azért nem kell ennyire negatívan venni meg haszontalannak ha valaki másról kérdez épp és letámadni hogy tünjön el. Csak egy jó tanács.:)
2021. febr. 11. 18:10
17/32 anonim válasza:
bocs most látom rosszul válaszoltam nehogy ezért is elküldj...
2021. febr. 11. 18:13
18/32 A kérdező kommentje:
Nem támadtalak le, de persze ahogy érzed. Nyilván lehet véleményt nyílvánítani, de sem a témakör, sem a kérdésem nem az emojik minden napos használatához kapcsolódott, így a Te kérdésedet sem gondoltam ide valónak, ezért kértelek, hogy ha zavar mások írás módja akkor lépj tovább ezen a kérdésen. Valamint köszönöm a tippet, gyermeket neveltek, kisvállalkozásomban teljes mértékben lekötöm magam, olvasok, de ha az ember nagyon vár valamit, és tudja, hogy sorstársai vannak akkor szereti megosztani a tapasztalatait, kíváncsi mások hogyan élik meg ezt az időszakot. Gyanítom Te is szívesen beszélgetsz más kismamákkal, nem csak csöndben kivárod a 9 hónapot. ;)
19/32 A kérdező kommentje:
Felesleges a dráma, kérlek mellőzd, nem kell feszültséget szíttani.
Nem rosszból de szerintem az emojikkal is kilehet érzéseket fejezni. Nyilván azért használják az emberek. Tényleg nem sértésként , de nézd meg azokat ahol vannak és ahol nincsenek. Szerintem még a fejedben is másképp olvasod fel a szöveget 😁 Sokkal jobban áttudod érezni a másik “hangulatát” 🤷🏼♀️ De ez csak az én emoji párti véleményem🙄 1-es voltam😘
2021. febr. 11. 18:26
Kapcsolódó kérdések: