02.29-én volt peteérésem. Az ovu környékén szurkált, feszült a hasam, meg puffadtam. Szerintetek?
Van már egy gyereked, tudhatnád, hogy még nagyon korai ilyenen gondolkodni. A beágyazódást nem lehet észrevenni, nincs olyan hogy megérzed. A pms-t érzed. MErt azt meg lehet érezni. A baba ilyenkor még egy mikroszkóppal látható sejtcsomócska, aminek a beágyazódása nem jár se vérrel, se fájdalommal, se elváltozással! A hőmérsékletre pedig nem adunk mert az nagyon bizonytalan módszer.
Kénytelen leszel türelemmel lenni és megvárni amíg kimarad a menzesz.
Jó hogy megfordul az ember fejében amikor babát akar. Én 7 évig minden mensi előtt azt hittem na most! Minden tünetet végig produkáltam, volt, hogy ovutól mindent betudtam a na most sikerült gondolatnak. Már csak azt nem éreztem, hogyan folyik a vér az ereimben xD
Nem lehet tudni, hogy sikerült e és, ha a csillagok is úgy álltak és minden elsőre és a legkisebb idő alatt zajlik le akkor is 9.dpo az első lehetséges nap amikor már bármire is nem butaság gondolni....
Van már egy gyermeked, legyél türelmesebb és bocsánat, de mi a nyavajától nyúlna a méhed ilyenkor? Az émelygés meg ovulációt kisérő tünet, ha nem lh tesztelsz vagy doki nem követi, simán lehet, hogy most van épp ovud.
Sok sikert, de türelem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!