Ez a facelle ovulációs teszt pozitívnak számít?
Először csinálok ilyen tesztet tehát bizonytalan vagyok az eredmény megállapításában.
Info: az elmúlt 5 hónapban 26 napos ciklusaim voltak. Ma a 14.ciklusnapon vagyok.
Ma du a 17-órás teszt után voltunk együtt a párommal.
Holnap teszteljek tovább hogy erősödik vagy halványul? Elég sokat iszom egy nap de a tesztek előtti 2 órában azért igyekeztem csak néhány icipici kortyot inni. Befolyásolhatja ez az eredményt? Köszi
Jaaaa nem a páromnak kellett volna rápisilni :O -.-
Köszi szépen a hasznos és kedves hozzászólást!
Szia
Nekem soha nem olyan erős, mint a kontroll, hiába mondják hogy akkor pozitív. Nekem akkor pozi, mikor megközelíti.
És van ovum doki figyelte.
Szia!
Én is ez a fajtát használom. Nekem ilyen, amikor pozitív:
Hányadik ciklusnapon vagy? Én azt gondolom 2-3 nap még kell ovuig, de már nekem is volt, hogy egy ilyen halvány után másnap totál pozitív lett.
Türelem ☺️
Nekem is olyan erős volt mind két csík amikor pozitív volt, mint amit a 6-os válaszoló töltött fel. Szerintem is még pár napig tesztelj. 🙂 Lehet most egy picit hosszabb ciklusod lesz.
Igen nagyon is számít mennyit iszol és milyen koncentrált. Volt olyan nap, hogy csináltam 17 óra után egy kicsivel tesztet az előző naphoz képest nekem nagyon halványnak tünt, aztán kibirtam, hogy 2 óraig ne igyak és 19kor csináltam még egyet ami erősebb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!