Ez az ovu teszt pozitívnak számít?
Bocsi, hogy pontosan nem tudom értelmezni/eldönteni, életem első tesztje,10 percen belül lett ilyen erősségű.
27-32 napos ciklusaim vannak, (jobbára 29) ma vagyok a 13. ciklusnapon. Szabad szemmel nézve a teszt csík egy picit halványabb a kontroll csíknál, szerintem.
Tapasztaltabbak, Ti hogy látjátok?
A tegnapi napom volt az első tesztnap (ekkor érkezett meg a rendelésem) a ciklusom 13. napja. Este a jobb petefészkemnél éreztem feszítő fájdalmat, egyszer nagyon kellemetlenül "beszúrt".
Lehetséges, hogy tényleg lekéstem az LH csúcsot... azért holnap még tesztelek egyet, kíváncsi vagyok.
fuhh...igen, ez így elég tippelősre sikeredett. Sajnos most csak vasárnap tudtunk együtt lenni...talán, ha a katonák 2-3 napig életképesek...mindegy, nem parázok rá, első próbálkozós hónapunk, hangosan gondolkodom :)
Neked nagyon köszönöm a segítséget!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!