Ez már pozitívnak számít? (ovulációs teszt)
Mindegyik másik nap készült, a legalsó a mai. Ezt már lehet pozitívnak venni vagy még sötétedik?
Szerintem nem pozitív, nekem ugyanez a teszt így nézett ki mikor pozitív lett:
Valakinek nem egyforma erősségű teszt kell.
Ha mára halványabb akkor választ ad, de ha erős akkor mai nap folyamán van az lh csúcs.
És most akkor mi van? :)
Az aznapi erősebb teszt után még csináltam tegnap, az halványabb, de a mai megint sokkal erősebb. Erről mi a véleményetek?
Augusztusban hagytam abba a fogamzásgátlót, utána picit rendszertlen volt, de kb 33-35 napra állt be aztán.
Viszont február elején terhes lettem, ami aztán kb 4 hetesen spontán távozott, nem kellett műszeresen befejezni (március elsején voltam a nőgyógyásznál, akkor uh-n megnézte hogy nem maradt semmi és tesztet is csináltam nála ami már negatív lett).
Azóta nem jött meg.
Köszönöm a választ (meg az előzőeket is persze!) sose azért vagyunk csak együtt mert esetleg a teszt valamit mutat :) nem is amiatt kérdeztem, hanem mert összezavart. Ha nem peteérést mutat, akkor viszont miért van az hogy egyszer erősebb, majd halványabb majd két nap múlva megint erős?
Az LH teszt soha nem mutatja ki a peteérést!!!
Ez csak az LH CSÚCSOT mutatja, az hogy történt - e ovuláció csak ultrahanggal vagy hőmérőzéssel lehet nyomonkövetni.
A szervezeted inkább most csak próbálkozik ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!