Menstruáció előtt 3 nappal peteérés?
Január 12.én volt az utolsó menszeszem.
Digitális ovulációs teszttel figyelem mindig, hogy mikor van peteérésem, ami eddig a 16-18.napon volt. Ebben a hónapban nem mutatott a teszt pozitívat azokon a napokon, de folytattam a tesztelést ami ma reggel pozitív lett a ciklus 25.napján. Délután kevés barnás folyásom volt, mint amikor megakarna jönni. Olvastam az ovulációs vérzésről, de én még sosem tapasztaltam. Volt már valakinek hasonló, hogy ilyen későn lett peteérése? Most ez menstruáció lehet vagy köztes vérzés?
Tudom senki nem lát belém, de hátha valaki tapasztalt már hasonlót.
Múlt hónapi hőgörbém 25.napon volt az ovu, baba nem lett belőle mert nem számítottam rá. A luteàlis fázisom 14 nap nekem ugyy , hogy kitolódott a mensim is 39napra jött meg.
Köszönöm szépen, akkor valószínű. hogy valami köztes vérzés lehet.
Esetleg azt tudod, hogy mitől tolódhat ki a peteérés vagy ez teljesen megszokott dolog?
Nekem anno egy kedves kommentelő ezt írta, ami nagyon hasznos volt nekem is , hátha segít. És be is jött mert tényleg 14 nappal később jött meg:)
Több dolog is történhet ciklus szempontjából:
- ha megjön most hétvégén a menstruációd, akkor kórosan rövid a luteális fázisod (9 nap vagy kevesebb), ezzel dokihoz kell menni és progreszteronpótlást kapsz (de azért nem ártana még 1 hónapot hőmérőzni hogy bebizonyosodjon).
- másik lehetőség, hogy 10-12-14 napra jön meg az ovutól, tehát egy kicsit hosszabb ciklusod lesz mint máskor (lsd fentebb, hogy miért).
Következő hónapban érdemes lehet kiegészíteni ovulációs teszttel a hőmérőzést, mert a hő előre nem "mondja meg", mikor van ovud, és az ovu előtt 2-3 nap a legtermékenyebb amúgy is. A hő meg segít, hogy a tényleges ovut lásd, és utána 7. napon elmehess a progreszteronod megnézetni.
Köszönöm szépen a válaszod:)Most egyelőre úgy néz ki nincs vérzés, csak tegnap volt egy kevés a wc papíron.
Tudnál ajánlani appot hőmérőzéshez?
Ma reggelre megjelent a tojásfehérjés nyák is. Ugyh mostmár tényleg nem tudom, hogy volt már ovum vagy csak lesz :D
Kipróbálom akkor a tervezettbaba.hu-t. Köszönöm szépen neked a sok segítséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!