Menstruaciò vège utàn 1 nappal teherbe eshetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Szerintetek mennyire esèlyes,egyàtalan van rà nèmi esèly? Mensi vège utàn rögtön lefeküdtünk,de màr nem vèreztem. Volt orgazmusom,ami ha jòl tudom vàlthat ki peteèrèst.
Bennem ment el a pàrom
Gondolom minimàlis,de megis,van valaki itt aki ìgy esett teherbe?
2018. nov. 17. 09:39
1/8 anonim válasza:
Igen.
Hány naposak a ciklusaid és hányadik napján volt az együttlét? (A vérzés első napjától számított hányadik napon?)
3/8 anonim válasza:
Első vagyok.
Az lemaradt hogy egyik gyerekemnél a ciklus 7. napján voltunk csak együtt, meg a 23. napján mert beteg voltam közben.
Én totál azt hittem hogy a későbbiből de az UH igazolta hogy a korábbiból.
Vagyis kb. 5 napig várakoztak a kis katonák...
5/8 anonim válasza:
Igen! Az 5 éves fiam rendkívüli peteérésből fogant, amikor már elmúlt a menzi. Ez biztos, mert terveztük és félidős peteérés is volt (uh is igazolta), hőmérő,.... stb. persze ez ritka.
6/8 A kérdező kommentje:
Kb 32 napos a ciklusom,de van hogy 28,29 vagy 35 napra jön meg,de a gyakoribb az a 31-32 napos. Ès a cikousom 6.napjàn voltunk együtt
2018. nov. 18. 00:57
7/8 anonim válasza:
Akkor kevés az esély, de nem nulla.
8/8 anonim válasza:
Szia. Na lett terhesség végül ebből . ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!