Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért fáj ugyanúgy a has az...

Miért fáj ugyanúgy a has az elmaradt mensi idején, mint amikor tényleg meg fog jönni?

Figyelt kérdés
Mi a magyarázata ennek, ami miatt ugyanazt a hasfájást, mindjárt megjön érzést lehet érezni akkor is, ha nem jön meg, mert létrejött a terhesség?
2021. febr. 2. 20:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"De en allandoan gorcsoltem akkor en nekem alladoan keszult a terhessegre a szervezetem?"

Igen...az, hogy végül nem sikerült, nem függ össze ezzel egyáltalán. Én sem akarok veszekedni, de ha belegondolsz, teljesen logikus. A ciklus elejétől arra készül a szervezeted (ill. a női szerveid), hogy terhes leszel. Ezért van a peteérés is. A méhed "nem tudja", hogy a petesejted nem találkozott spermiummal, ezért "készül" a terhességre. Tehát a női ciklus "célja" a teherbeesés, nem a menstruáció.

És ismétlem, sehol sem írtam, hogy mindnekinek kell éreznie. A kérdés az volt, mitől görcsöl, AKI GÖRCSÖL. Ugyanilyen kérdés lehetne például, hogy mitől fáj a terhes nők melle. Attól, hogy nem fáj mindenkinek, még van rá egy ésszerű magyarázat, miért fáj, AKINEK fáj.

2021. febr. 3. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!