Miért fáj ugyanúgy a has az elmaradt mensi idején, mint amikor tényleg meg fog jönni?
Szia nekem a terhessegem eleje ota gorcsolget a hasam.
Dokival beszeltem rola o azt mondta, hogy nyulnak a szalagok csinalja a baba maganak a helyet ezert erzek menszesz szeru gorcsoket :)
Mig nem eros a gorcs es nincs verzes barnazas addig a gorcs termeszetes.
De lehet a menszesz kikaradasa is.
Mrt a szervezet ugyanugy felkeszul a menszeszre de az ugye a terhesseg miatt nem jon letre.
En allandoan kipattogok mikor megkene hogy jojjon.. 😅
Kedves utulso.
Nem mindenki gorcsol menzesz idejen.
Van akinek a hata faj van akinek a feje van aki csak szimplan kipattog.
En borzalmasan gorcsoltem minden egyes menstruacional, noverem eszre se vette csak azt hogy ott van...:)
szervezet pont, hogy arra készül, hogy terhes leszel, és a méh elkezd enyhén tágulni(ha terhes leszel, ugye folyamatosan tágulni fog, hogy elférjen a kisbaba). Ezt érzed menstruációs görcsként, aztán ha megjön, a szervezet észleli, hogy mégsincs terhesség, és elmúlik a görcs. Ha nem jön meg, görcsöl tovább, mivel tágul a méh.
Ezt irtad.
Akkor nemjol fogalmaztad meg :)
Nem kotekedni szeretnek messze alljon tolem.
De en allandoan gorcsoltem akkor en nekem alladoan keszult a terhessegre a szervezetem?
Aztan megis 6 evet vartam a babara...
Na mindegy. Nem megyek bele.
Lehet en ertettem valamit ferre .
Tovabbi szep napot :)
Jaaa es nekem volt hogy 2 3 napig is gorcsoltem kozben meg mar megvolt.
Vagy peldaul elso nap semmi hanem csak a 3menzesz nap kezdtem el gorcsolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!