Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért fáj ugyanúgy a has az...

Miért fáj ugyanúgy a has az elmaradt mensi idején, mint amikor tényleg meg fog jönni?

Figyelt kérdés
Mi a magyarázata ennek, ami miatt ugyanazt a hasfájást, mindjárt megjön érzést lehet érezni akkor is, ha nem jön meg, mert létrejött a terhesség?
2021. febr. 2. 20:28
1 2
 1/11 anonim válasza:
13%
Dehogy..azért fáj úgy, mert megfog jönni
2021. febr. 2. 20:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert ez egy eléggé megszokott rendszer. A szervezet felkészül a menstruációra, ami nem történik meg. En pl az 5. hónapig minden alkalommal pattanásos lettem amikor meg kellett volna jönnie. Elég érdekes volt.
2021. febr. 2. 20:37
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem most a 3. maradt ki terhesség miatt, viszont a szervezet emlékszik, nekem is azt mondták, hogy a szervezet emlékszik.
2021. febr. 2. 20:42
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia nekem a terhessegem eleje ota gorcsolget a hasam.

Dokival beszeltem rola o azt mondta, hogy nyulnak a szalagok csinalja a baba maganak a helyet ezert erzek menszesz szeru gorcsoket :)

Mig nem eros a gorcs es nincs verzes barnazas addig a gorcs termeszetes.

De lehet a menszesz kikaradasa is.

Mrt a szervezet ugyanugy felkeszul a menszeszre de az ugye a terhesseg miatt nem jon letre.

En allandoan kipattogok mikor megkene hogy jojjon.. 😅

2021. febr. 2. 21:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Én is pattanásos voltam mindegyik gyerekkel kb havonta. 😊
2021. febr. 2. 22:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát én pont fordítva tudom. A szervezet pont, hogy arra készül, hogy terhes leszel, és a méh elkezd enyhén tágulni(ha terhes leszel, ugye folyamatosan tágulni fog, hogy elférjen a kisbaba). Ezt érzed menstruációs görcsként, aztán ha megjön, a szervezet észleli, hogy mégsincs terhesség, és elmúlik a görcs. Ha nem jön meg, görcsöl tovább, mivel tágul a méh.
2021. febr. 3. 08:59
 7/11 anonim ***** válasza:

Kedves utulso.

Nem mindenki gorcsol menzesz idejen.

Van akinek a hata faj van akinek a feje van aki csak szimplan kipattog.

En borzalmasan gorcsoltem minden egyes menstruacional, noverem eszre se vette csak azt hogy ott van...:)

2021. febr. 3. 09:26
 8/11 anonim ***** válasza:
Hol írtam, hogy mindenki görcsöl? Sehol. Nyilván ez nem mindenkire vonatkozik, valaki semmit sem érez.
2021. febr. 3. 10:28
 9/11 anonim ***** válasza:

szervezet pont, hogy arra készül, hogy terhes leszel, és a méh elkezd enyhén tágulni(ha terhes leszel, ugye folyamatosan tágulni fog, hogy elférjen a kisbaba). Ezt érzed menstruációs görcsként, aztán ha megjön, a szervezet észleli, hogy mégsincs terhesség, és elmúlik a görcs. Ha nem jön meg, görcsöl tovább, mivel tágul a méh.

Ezt irtad.

Akkor nemjol fogalmaztad meg :)

Nem kotekedni szeretnek messze alljon tolem.

De en allandoan gorcsoltem akkor en nekem alladoan keszult a terhessegre a szervezetem?

Aztan megis 6 evet vartam a babara...

Na mindegy. Nem megyek bele.

Lehet en ertettem valamit ferre .

Tovabbi szep napot :)

2021. febr. 3. 13:17
 10/11 anonim ***** válasza:

Jaaa es nekem volt hogy 2 3 napig is gorcsoltem kozben meg mar megvolt.

Vagy peldaul elso nap semmi hanem csak a 3menzesz nap kezdtem el gorcsolni...

2021. febr. 3. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!