Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt aki az előváladék...

Van itt aki az előváladék miatt esett teherbe? Esetleg személyes tapasztalat. Mennyi az esélye így teherbe esni?

Figyelt kérdés
2021. jan. 31. 11:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
87%

szerintem ez azért erősen személyfüggő is. azt mondták, nekem nehéz lesz a teherbeesés, és végül is azóta sem tudom hogy 3.5 év után megszakítással, vagy élesben a ciklus utolsó napján jött össze.

de szüleim is megszakítással védekeztek mindig is, és amikor gyereket szerettek volna, mindkétszer elsőre összejött.

nyilván nem fogom a gyerekemet a megszakításra biztatni, de közel sem olyan nagy az esély így teherbe esni mint ahogy itt állítják egyesek.

2021. jan. 31. 14:35
 12/26 anonim ***** válasza:
59%
11 nyilván ha béna a férfi, akkor gáz. Illetve fiatalabb férfiak nyilván nehezebben tudják még ezt irányítani, mint egy tapasztalt. Egy kis alkohol is ugye ha bejatszik. Ezek az igazi kockázatok. Mi is mindig így védekeztünk. Kiegészítve azzal, hogy ciklus közepén gumit húztunk, ha épp úgy volt, hogy nagyon nem fért volna bele egy gyerek. Tiniket én sem biztatnék rá, vagy olyanokat akiknek csak az abortusz lenne opció, nyilván ennyit nem ér meg, hogy teszteljük, milyen ügyes a pasi.
2021. jan. 31. 15:38
 13/26 anonim ***** válasza:
80%

Igazából szerintem tök mindegy h mennyire gyakori!

Ha nem akarsz gyereket védekezz!

Gyakoriság ide oda, neked elég ha pont te vagy az az 1000ből 1 akinek becsúszik így.

Nyilván más az h ha "jönni akar, akkor jöjjön" de azért ott sem hiszem h az első reakció pozitív lenne mind2 fél részéről

2021. jan. 31. 15:47
 14/26 anonim ***** válasza:
93%
Mi a férjemmel a legelejétől kezdve megszakítással védekeztünk éveken át. Majd amikor gyereket terveztünk, a legelső hónapban összejött. Szóval szerintem is inkább baleset állhat annak a hátterében, ha valaki megszakítással lesz terhes.
2021. febr. 1. 11:39
 15/26 anonim ***** válasza:
87%
11évig védekeztünk megszakitásal nem volt gond aztán másfél éve mégis beütöt a krakk,férjem állitása szerint időben kiszált,de nekem egy 6hónapos bizonyitékom van rá hogy mégsem :)Szerencsére nálunk nem volt gond hogy igy alakult.
2021. febr. 1. 22:33
 16/26 anonim ***** válasza:
50%

Nekem sikerült!!!

Nagyon rikta, de nem 0%.

2021. febr. 3. 16:25
 17/26 anonim ***** válasza:
65%

#16 vagyok

Mi nem úgy védekeztünk, hogy kivette volna az utolsó pillanatban. Soha!!

Hanem a szeretkezés közepénél felvette a gumit.

Mi is biztonságosnak gondoltuk, mert nem teljesen megszakításos, hát csak egy kicsit gumi nélkül...

Meg olvastam én is a gyakorit, hogy iszonyú kicsi az esély arra, hogy baj legyen...

És az egyik barátnőm rendesen megszakítással védekezett világ életében, mégse esett soha teherbe.

Erre puff, itt a baba hol a baba......

Nem ajánlom, soha nem tudhatod, hogy Te melyik kategóriába esel!

2021. febr. 3. 16:30
 18/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Altalaban

2021. febr. 3. 16:40
 19/26 A kérdező kommentje:

Szóval (bena voltam elnézést)

Általában védekezünk a párommal rendesen, óvszerrel. Sajnos legutóbb elkapott minket a hév és berakta kb 2-3 "tolásra", azt mondta nem volt előváladék.Igazabol nem szoktunk megszakítással védekezni..

2021. febr. 3. 16:43
 20/26 anonim ***** válasza:
53%

ennyitől nem lesz bajod, csak a továbbiakban ne játszatok ezzel 😉

A fiúd pár perces öröme miatt ne menj abortuszra (vagy legyél leányanya)

2021. febr. 3. 16:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!