Van itt aki az előváladék miatt esett teherbe? Esetleg személyes tapasztalat. Mennyi az esélye így teherbe esni?
szerintem ez azért erősen személyfüggő is. azt mondták, nekem nehéz lesz a teherbeesés, és végül is azóta sem tudom hogy 3.5 év után megszakítással, vagy élesben a ciklus utolsó napján jött össze.
de szüleim is megszakítással védekeztek mindig is, és amikor gyereket szerettek volna, mindkétszer elsőre összejött.
nyilván nem fogom a gyerekemet a megszakításra biztatni, de közel sem olyan nagy az esély így teherbe esni mint ahogy itt állítják egyesek.
Igazából szerintem tök mindegy h mennyire gyakori!
Ha nem akarsz gyereket védekezz!
Gyakoriság ide oda, neked elég ha pont te vagy az az 1000ből 1 akinek becsúszik így.
Nyilván más az h ha "jönni akar, akkor jöjjön" de azért ott sem hiszem h az első reakció pozitív lenne mind2 fél részéről
Nekem sikerült!!!
Nagyon rikta, de nem 0%.
#16 vagyok
Mi nem úgy védekeztünk, hogy kivette volna az utolsó pillanatban. Soha!!
Hanem a szeretkezés közepénél felvette a gumit.
Mi is biztonságosnak gondoltuk, mert nem teljesen megszakításos, hát csak egy kicsit gumi nélkül...
Meg olvastam én is a gyakorit, hogy iszonyú kicsi az esély arra, hogy baj legyen...
És az egyik barátnőm rendesen megszakítással védekezett világ életében, mégse esett soha teherbe.
Erre puff, itt a baba hol a baba......
Nem ajánlom, soha nem tudhatod, hogy Te melyik kategóriába esel!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Altalaban
Szóval (bena voltam elnézést)
Általában védekezünk a párommal rendesen, óvszerrel. Sajnos legutóbb elkapott minket a hév és berakta kb 2-3 "tolásra", azt mondta nem volt előváladék.Igazabol nem szoktunk megszakítással védekezni..
ennyitől nem lesz bajod, csak a továbbiakban ne játszatok ezzel 😉
A fiúd pár perces öröme miatt ne menj abortuszra (vagy legyél leányanya)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!