Lehet terhesseg 37,3 reggeli hő?
Nekem 36.9-37 volt ovu után! Terhesen 37-37.1 volt szóval lehet ha rendszeresen méred!
Drukkolok 🙂
Mensiig nem lesz más a hő terhesen. Pont az a lényeg, hogy fent marad, ha sikerül a terhesség,de nem attól fog felmenni, hanem a progeszteron emeli. Semmit nem jelent a magasabb höd, csak annyit, hogy jó a progi szinted. De igazából lehet beteg leszel, mert ez már kezd túl magas lenni.
Nekem alaphőm 36.2-36.4 körúl volt és úgy volt 36.8-37.1 ovu utántól és elmaradt mensi után is. Illetve ami adhat okot jóslásra, ha van egy fix nap, pl 2 nappal mensi előtt mindig lefele indul, terhesen meg nem. De 6 nappal ovu után még terhesség sincs, tehát attól biztos nem lesz magasabb a hőd.
A babához sok sikert.
A legkorábbi tünet még mindig a menzesz elmaradása ha a hő alapján meglehetne mondani akkor a terhességi tesztek nem a hormon jelenlétét jelezné
Nagyon sok oka lehet annak hogy magasabb a hőd, mint mondták hogy betakarózól melegebb van a szobában vagy ha kicsit megfáztál, tudom hogy elkeseredetten vágysz a megerősítésre hogy terhes vagy de ez sajnos nem mérvadó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!