Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rendszertelen ébredés mellett...

Rendszertelen ébredés mellett hőmérőzés?

Figyelt kérdés

Hogyan oldjátok meg a hőmérőzést, ha elég rendszertelenül ébredtek? Melyik számít helyes eredménynek?

Úgy értem,hogy oké, hogy mindig ugyanabban az időpontban kéne mérni. De, ha mondjuk ez 7 óra lenne, és én valamiért 6kor felkelek, és 1 órát fetrengek, az már nem jó.

Ha viszont magamtól ébredek 5kor mondjuk, de előtte 7kor mértem, és nem tudok visszaaludni, akkor ilyenkor mi a helyet?

Valaki méri hüvelyben?

2021. jan. 29. 09:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Sajnos nem tudok részleteket, csak annyit mondott anya, mikor a fogamzásgátlásról beszélgettünk, hogy akkor voltak együtt védekezés nélkül, mikor "semmiképp nem lehetett volna" kisbaba, de mégis lett. De nem kérdeztem rá, hogy mensi alatt vagy hogy pontosan.

De ismerek olyan párt, akik a termékeny napok elkerülésével védekeztek az első pár évben, és tényleg csak akkor lett kisbaba, mikor már akarták (de akkor szinte rögtön megfogant). Nem tudom, hogy ők pontosan milyen módszereket használtak, mert lehet ezeket kombinálni is (még a hőmérőzésen meg az LH-teszten túl is vannak más módszerek).

2021. jan. 31. 11:23
 12/12 A kérdező kommentje:

Igen, az a semmiképp szerintem az elvi síkon.

Ezt akarjuk mi elkerülni azzal, hogy hőmérő + nyák + lh teszt.

Mindenképpen természetes, hormonmenteset szeretnénk.

Te milyen más módszereket ismersz?

2021. jan. 31. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!