Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fehér folyásom van, érzékenyek...

Fehér folyásom van, érzékenyek a melleim, fáj a derekam, hasam alja. Lehetséges, hogy kisbabám lesz?

Figyelt kérdés
November 21-én jött meg utoljára (előtte 5 nappal hagytam abba a gyógyszert), a peteéréskor (dec.7.)szerelmeskedtünk, aztán majd egy hétig nagyon érzékeny volt a mellbimbóm, fájt a derekam, 3 napig nagyon fájt a hasam alja, de nem úgy, mint amikor meg kell, hogy jöjjön. Ma kellett volna megjönnie a gyógyszeres időszak szerint (egyébként régen 30 napos volt a ciklusom, tehát aszerint meg pénteken kellene), pár napja fáj a cicim, ami nálam a mensit jelzi, de nem tudom mire vélni a hányingert, a hátfájást, a mellbimbó érzékenységét, amit a peteérés után éreztem. A tesztel még várok egy kicsit, de az akció óta fehér folyásom is van, ami a terhesség jele. A szervezetem viccel velem, vagy tényleg baba van a dologban? Még várni akartunk vele egy kicsit, mert esküvő előtt állunk, de ha jönni szeretne, mi tárt karokkal várjuk, nagyon szeretnénk már, de 7 hónappal a lagzi előtt nem vettük számításba, hogy már most akar jönni. Köszi a válaszokat!
2007. dec. 19. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Ez még elég korainak tűnik, hogy alig hagytad abba a gyógyszert és már is védekezés nélkül bele vágtatok a dologba. Én vártam volna vele min 3 hónapot mielött belekezdek a baba projektbe. A gyógyszernek ki kellett volna ürülnie a szervezetedből. De természetesen lehetsz terhes. Ha még sem vagy az akkor azt javaslom várj még a babával egy kicsit leginkább az Ő érdekében.
2007. dec. 19. 19:01
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Előforduléhat, hogy babás vagy, de lehet, hogy csak a gyógyszer abbahagyása miatt játszik veled a szervezeted. Az előző hozzás szóláshoz annyit, hogy nekem azt mondta a dokim, hogy nem kell várni a gyógyszer abbahagyása után, mert amíg van a szervezetemben a gyógyszerből addig úgysem esem teherbe. Úgy hogy azt mondta, hogy ha babát akarunk akkor nyugdtan próbáljuk, ha nem szeretnénk még akkor más módszerrel védekezzünk.
2007. dec. 19. 19:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

ezt a kérdést szóról szóra én is írattam volna... annyi különbséggel, hogy nekem nov. 18-án jött meg utoljára, és én már csináltam tesztet.. sajna - lett, de nam adom fel, holnap tesztelek még1szer.

Én is attól félek, hogy megviccel a szervezetem, de ennyi vicc egyszerre már (remélem)nem lehet "véletlen egybeesés".

Kíváncsi lennék, hogy Neked mit mutat majd a teszt :)

2007. dec. 20. 09:58
 4/4 anonim válasza:
Az előttem szólónak üzenem, hogy én vagyok a kérdező, és ma már vannak olyan jeleim, hogy holnap meg fog jönni, így én már el sem jutok odáig, hogy teszteljek. Jó lett volna Karácsonyi ajándékként egy pici, de nem vagyok vele elkésve, nem baj, ha nem nagy pocakkal állok az anyakönyvezető előtt. Azért én szurkolok Neked, hogy a teszt 2 csíkos legyen!!!
2007. dec. 20. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!