Egy hete késik a mensim. Tegnap volt egy csepp banás rózsaszínes folyásom azóta semmi. Melleim érzékenyek, de semmi más tünetem nincs. Szerintetek mensi lesz vagy terhesség?
Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 12:28
1/4 anonim válasza:
Szia!
Ezt igy elég nehéz lenne megmondani, találgatni pedig felesleges.
Csinálj egy tesztet, ha babás vagy akkor annak már ki kell mutatnia.Én is 1 hét késésnél csináltam, és azonnal megjelent a 2. csík.
Stressz, nátha is befolyásolhatja a ciklust, sőt hat nagyon vágysz a babára, és rágörcsölsz az is befolyásolhatja.
Kívánom,hogy azt mutassa amit szeretnél!
Szép napot!
2/4 anonim válasza:
Szia!Nekem 4 napja késik, ma kicsit rózsaszínes foly. volt. De nem mensinek gondolnám!Nem tudom.Remélem baba, de akkor mi ez a folt!Holnap tesztelek.Te teszteltél már?
3/4 A kérdező kommentje:
ha holnap sem jön meg akkor csinálok tesztet, amúgy nem vagyok stresszes és nem is akarunk még annyira babát, megszakításosan védekezünk és úgy vagyunk vele ha esetleg baba akkor örülünk, de ha nem az sem gond. csak most kicsit "megijedtem" mert sosem szokott késni ennyit, max 1-2 napot. pedig már vagy egy hete érzem, hogy na most tuti megjött, mert úgy görcsölök is.
2009. nov. 8. 12:40
4/4 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel, a görcsökkel.Mi már nagyon szeretnénk babát!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!