Beszélgetnél a tapasztalataidról? Premens, teherbeesés, termékenység, tapasztalatcsere és biztatás 🙂
Jó lenne egy aktív topic, ahol megoszthatnánk egymással a tapasztalatainkat, nehézségeinket, biztatást kapnánk. Legyen ez a hely az!
A párommal néhány hónapja próbálkozunk, de sajnos eddig nem jött össze a baba. A ciklusaim eléggé lerövidültek az utóbbi egy évben (októberben volt egy éve, hogy abbahagytam a Nuvaring fogamzásgátlót, az alkalmazása előtt nem voltak ciklus gondjaim) 25-27 naposak, és előtte egy héttel gyakran van pecsételő vérzésem is.
Mikor legutóbb voltam nőgyógyásznál, azt mondta, hogy az ultrahangon látja, hogy érnek a peték (6. ciklusnapom volt), viszont utána végig ovuteszteltem, és egyszer sem lett pozitív a teszt. Hiszek a tesztnek, mert nem is éreztem semmi ovulációra utaló tünetet, és sokat is voltunk együtt, mégis megjött a 26. napra.
Voltam hormonvizsgálaton, ott látszólag minden rendben, minden a referencia tartományban van, de csak két hét múlva tudok visszamenni a nőgyógyászhoz, hogy beszéljünk.
Az előző vizsgálaton a Premens tablettát ajánlotta, amit most a ciklus első napján el is kezdtem szedni.
Van más is hasonló cipőben? Esetleg szedtétek Ti is a Premens-t ilyen jellegű problémára? Mik a tapasztalataitok?
Aggódom, amiért nem volt ovulacióm, nagyon vagyunk már arra, hogy család lehessünk. Ha van kedved, meséld el Te is a történeted!
:D:D:D
voltunk együtt, de valahogy nem érzem, hogy ez most létező opció lenne (az ébredési hőm alapján egyáltalán nem volt ovum)
uu 10-re már ki is derülhet nálatok az eredmény :) drukkolok! vannak tüneteid?
mi újság, mi lett az eredmény? drukkolok még mindig :)
nekem vasárnap ment fel a hőm, azóta is fent van, szóval akkor lehetett ovum... ahogy sejtettem, jól kitolta a premens, de köv. hónapban már tudni fogom :)
Szia! 10. DPO ma es tegnap is negativ teszt sajnos.🤷♀️😔
Neked nagyon drukkolok! 😊🤞
oh.. azért még mindig van remény nálad is, tudod, amíg nem jön meg :)
Ha mégis megjönne, akkor következő hónapban is itt leszünk egymásnak :)
igen, első.. kicsit későn találtunk egymásra :D
Én is nézegettem endrokinológusokat egyébként. Április-májusan szerintem én is továbblépek a nőgyógyászomon.
Uh, akkor neked még "kalandosabb" a történeted, sajnálom :( Remélem hamar kiderül majd, mi a gond. És azért ennek a hónapnak is drukkolok még, amíg csak lehet :)
Szió!
Na mi lett a hónap vége? Remélem sikerült! :)
Képzeld, szerintem nekem használ a Premens! Megjött rendesen 6-án (27 napra), és igazából 3 napig tartott csak, a 4. nap csak egy kis barnázás volt, azóta pedig semmi. Sőt, tegnap életemben először produkáltam pozitív ovu tesztet :) (Igaz, most váltottam 10-es érzékenységűre, de akkor is nagyon boldog vagyok :)) Még ma délelőtt is viszonylag erős volt a tesztcsík, az esti meg már egyértelműen negatív. Már csak az kell hogy valóban legyen ovu a napokban :)
Közben voltam hormonvizsgálaton is, a 3. napi eredmények nem tűnnek olyan rossznak. Az ösztradiolom volt magas (kb. 1000), de ha ilyen korai ovum lesz, talán az még normális. A TSH is 2 lett, ami állítólag már egy jó érték babához. Persze a 21. napi (illetve ovu+7. napi) eredményekkel azért majd megyek endokrinológushoz, de összességében most nagyon bizakodó vagyok :)
Sziasztok.
Kivel mi történt azóta? Lett baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!