Beszélgetnél a tapasztalataidról? Premens, teherbeesés, termékenység, tapasztalatcsere és biztatás 🙂
Jó lenne egy aktív topic, ahol megoszthatnánk egymással a tapasztalatainkat, nehézségeinket, biztatást kapnánk. Legyen ez a hely az!
A párommal néhány hónapja próbálkozunk, de sajnos eddig nem jött össze a baba. A ciklusaim eléggé lerövidültek az utóbbi egy évben (októberben volt egy éve, hogy abbahagytam a Nuvaring fogamzásgátlót, az alkalmazása előtt nem voltak ciklus gondjaim) 25-27 naposak, és előtte egy héttel gyakran van pecsételő vérzésem is.
Mikor legutóbb voltam nőgyógyásznál, azt mondta, hogy az ultrahangon látja, hogy érnek a peték (6. ciklusnapom volt), viszont utána végig ovuteszteltem, és egyszer sem lett pozitív a teszt. Hiszek a tesztnek, mert nem is éreztem semmi ovulációra utaló tünetet, és sokat is voltunk együtt, mégis megjött a 26. napra.
Voltam hormonvizsgálaton, ott látszólag minden rendben, minden a referencia tartományban van, de csak két hét múlva tudok visszamenni a nőgyógyászhoz, hogy beszéljünk.
Az előző vizsgálaton a Premens tablettát ajánlotta, amit most a ciklus első napján el is kezdtem szedni.
Van más is hasonló cipőben? Esetleg szedtétek Ti is a Premens-t ilyen jellegű problémára? Mik a tapasztalataitok?
Aggódom, amiért nem volt ovulacióm, nagyon vagyunk már arra, hogy család lehessünk. Ha van kedved, meséld el Te is a történeted!
44-es en azota nem szedem. Ovu előtt 1 nappal abbamaradt a barnázás, elmentem orvoshoz szombaton, aki "szep" 17mm-es tüszőt látott , szóval a hétvégét "megnyomtuk"😅 ma kezdem az utrogestan huvelykupot amiből 1 eddig nem segített, ugyanúgy jelentkezett enyhén a barnazas mensi elott 1 hettel, ezért úgy döntöttem, hogy 3 nap múlva már kettőt fogok használni, reggel es este is a 10. DPO-ig, majd teszt és annak függvényében csökkentek de remélem nem 😊 sok sikert nekünk!!!!!!!
Kismamáknak sok egészséget!!!
44-es ismét:
Igen, szedek femibiont is, meg még egy pár vitamint (C, D, multi magnéziummal) és elkezdtem avivázni is.
Ezek szerint akkor a barnázással teszi helyre a dolgokat, kitartok :)
Gratulálok a babához, remélem, minden rendben lesz!
A tesztekhez meg küldöm a pozitív gondolatokat :)
Én csak folio fortét szedek. Van benne 800 miligramm folsav, D és B6. Nem tudom, hogy a barnázás jót jelent e🤷♀️ hugom elkezdte, nem múlt el neki tőle a vérzése es akkor a 10. Napon abbahagyta es utána hónapban sikerült a baba. Remélem neked van igazad 44-es!
Meglátjuk, mi történik egy teljes ciklus alatt, aztán legfeljebb abbahagyom én is.
Te hogy vagy most, tapasztalass valamit? Ilyenkor olyan lassan megy az idő, amíg végre lehet tesztelni...
En éppen nagyon fel vagyok puffadva a 3. Vagy 4. DPO-n. A barnázás teljesen megszűnt még akkor, és mar az utrogesztanos napokban vagyok 🤷♀️ melleim fajdogalnak de már ovu előtt erzekenyek voltak.Egy hét múlva már többet tudok 😊🤞
Te hogy vagy? 😊
jujj, drukkolok :)
El sem tudom képzelni, milyen lehet pozitívat tesztelni és még így kívülről is idegőrlő a várakozás... azért ha neked megy, engedd kell, majd én izgulok helyetted ;)
Nekem egyébként nincs semmilyen tünetem és a hőgörbém szerint nem is ovuláltam még. Amiben az az érdekes, hogy elvileg 4-én kellene megjönnie. Vagy ennyire kitolja a barátcserje vagy lehet nem is lesz ovum :(
Kicsit el is engedtem már ezt a hónapot, majd a következő jó lesz :)
Értem igen :)
Az én párom angol, de mi Mo-n élünk, hát ő is menne már haza a szüleihez, de ez még esélytelen :(
Ma vagyok a 18. napon, átlag 25 napos a ciklusom. Nem hiszem, hogy a premenstől ne lenne ovum, inkább a korom miatt (38), viszont ha a tabi esetleg már most kitolta a ciklust, akkor még ovu is lehet (bár erre kevesebb esélyt látok :))
Mikor jöttök, meddig maradtok majd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!