Van valaki akinek pajzsmirigy alulmüködése van, és clostyt szedett? Tapasztalatokat szeretnék.
Szia, én ettől a variációtól háromszor vetéltem el egy éven belül 7 clostis hónapban !!!!
Feltétlen keress fel egy endokrinológust,ő végez egy teljes körű pm vizsgálatot.
Az nekem sem egyértelmű hogy a kezeletlen vagy a gyógyszerrel kezelt pm problémával nem szedhető-e a closti
Előző vagyok.
Mióta szeded a gyógyszert????? Jó adagban??? Bionyított hogy nincs peteérésed? Esetleg PCO-d van? Azért mert az endokrinológusom azt mondta, nem lesz szükség clostira, mert a pm működést a gyógyszer rendbehozza (euthyrox).
Nekem is alulműködik a pajzsmirigyem. 5,7 a TSH-m, de gyógyszert még nem kaptam rá.
Megkérdezhetem, hogy az endokriológus imerősöd szaerint mennyi lehet max a TSH, ami már jó a babásodáshoz???
Köszi szépen!
Az mondta volt már babás kismamija 5-ös tsh-val is, nekem a 3,9-re azt mondta sok.
A normál tartomány természetesen ha megnézed több oldalon is megtalálható 4 körüli érték, de ha babát szeretnél 1-1,5-nek kellene lennie.
Köszi a válaszokat!
Igen, tudom, hogy 4 fölött már magas, és arra voltam kíváncsi, hogy ennél még jobb-e, ha lejjebb megy. És igen, ahogy látom, jó lenne, ha 2-nél nem lenne magasabb a babához. Azt nem értem, hogy a dokim miért nem írt rá már valamit.
Viszont voltam újabb vérvételen, a ciklus 3. napján, akkor is kért TSH-t, T4-et, T3-at, ha annak megvan az eredménye, utána lépek, nem hagyom annyiban.
Köszi szépen mindenkinek mégegyszer!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!