Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehetek terhes ha...

Szerintetek lehetek terhes ha 12.napon volt az ovulaciom (teszt mutatta ki) most vagyok a 31. napon, mèg nem jött meg a menzesz és az arcomon, inkább az államon pattik jöttek ki?

Figyelt kérdés

2021. jan. 21. 09:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
negativ lett
2021. jan. 23. 06:49
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, magyarán ez az ovu teszt egy nagy kamu, en meg mar bizakodtam, hogy ha az ovu pozitiv es eltelik 21 nap akkor addigra beagyazodik es ki tudja mutatni... akkor meg nem ertem miert nem jon meg, bar nekem valtakozo hosszusaguak a ciklusaim multkor 26 nap elotte 32... elotte meg majdnem kethavonta volt ( jo de elotte fogamzasgatlot szedtem evekig) na igy most mar tanacstalan vagyok tenyleg
2021. jan. 23. 09:50
 13/14 anonim ***** válasza:

Attól még, hogy az LH-hormon tetőzött (mert az ovuteszt ezt tudja csak kimutatni), attól még nem biztos, hogy az ovuláció maga megtörtént, hogy kilökődött a petesejt a tüszőből. Lehet, hogy ebben a hónapban elmaradt az ovud, és azért késik most. Vagy ha volt is, most egyszerűen nem történt meg a fogantatás, mert ilyen is van.

Én is próbálkoztam sokáig ovutesztekkel, lóxart nem ért. Elengedtem a kérdést, kétnaponta együtt voltam a férjemmel, mert nekünk amúgy is kb ilyen a habitusunk, és teszteltem miután már két hete késett a naptár szerint számoltnál (nekem is nagyon össze-vissza jött meg, amikortól elkezdtünk próbálkozni, pedig előtte elég stabilan 28-29 napokra volt, aztán 3 hónap próbálkozás után 24-től 32 napig volt ott minden, nem értem, miért befolyásolta ez :D ).

Kitartást, kérdező, ha nagyon aggódsz, elmehetsz magánba hormonpanelt csináltatni meg megnézni, hogy minden rendben van-e, én 7 hónap sikertelen próbálkozás után tettem ezt meg, engem megnyugtatott, hogy elvileg mindent rendben találtak (2 hónapra rá jött össze a kislányom).

Sok sikert kívánok, reméljük a következő hónap már jobban alakul! :)

2021. jan. 23. 11:04
 14/14 anonim ***** válasza:
Az lh teszt nem kamu. Teljesen jól működik. Csak tudni kell, hogy a pozitív ovu teszt vagyis az LH csúcs nem garancia arra, hogy megtörténik a tüszőrepedés. Ezt otthon nem lehet tudni csak uh-n tudják megállapítani. Ettől nem kamu, nem gagyi, nem fals. Az LH teszt adja meg a legközelebbi időpontot a legnagyobb sikerhez. Ennél többet senki nem tehet. Sajnálom, hogy nem jött össze. Ilyenkor a mensit kell várni, nem lehet tudni mikor jön meg. Terhes így most biztos nem vagy.
2021. jan. 23. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!