Szerintetek lehetek terhes ha 12.napon volt az ovulaciom (teszt mutatta ki) most vagyok a 31. napon, mèg nem jött meg a menzesz és az arcomon, inkább az államon pattik jöttek ki?
Attól még, hogy az LH-hormon tetőzött (mert az ovuteszt ezt tudja csak kimutatni), attól még nem biztos, hogy az ovuláció maga megtörtént, hogy kilökődött a petesejt a tüszőből. Lehet, hogy ebben a hónapban elmaradt az ovud, és azért késik most. Vagy ha volt is, most egyszerűen nem történt meg a fogantatás, mert ilyen is van.
Én is próbálkoztam sokáig ovutesztekkel, lóxart nem ért. Elengedtem a kérdést, kétnaponta együtt voltam a férjemmel, mert nekünk amúgy is kb ilyen a habitusunk, és teszteltem miután már két hete késett a naptár szerint számoltnál (nekem is nagyon össze-vissza jött meg, amikortól elkezdtünk próbálkozni, pedig előtte elég stabilan 28-29 napokra volt, aztán 3 hónap próbálkozás után 24-től 32 napig volt ott minden, nem értem, miért befolyásolta ez :D ).
Kitartást, kérdező, ha nagyon aggódsz, elmehetsz magánba hormonpanelt csináltatni meg megnézni, hogy minden rendben van-e, én 7 hónap sikertelen próbálkozás után tettem ezt meg, engem megnyugtatott, hogy elvileg mindent rendben találtak (2 hónapra rá jött össze a kislányom).
Sok sikert kívánok, reméljük a következő hónap már jobban alakul! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!