Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehetek terhes ha...

Szerintetek lehetek terhes ha 12.napon volt az ovulaciom (teszt mutatta ki) most vagyok a 31. napon, mèg nem jött meg a menzesz és az arcomon, inkább az államon pattik jöttek ki?

Figyelt kérdés

2021. jan. 21. 09:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem biztosan az vagy.
2021. jan. 21. 09:40
 2/14 anonim ***** válasza:
Nekem akkor jön ki az államon pattanás, mielőtt megjön és valami gond van a hormonokkal.
2021. jan. 21. 09:48
 3/14 anonim ***** válasza:
83%

Hát ha tesztelsz, az biztosan megmondja mostanra már, és biztosabb is, mint amikor mi itt az üveggömbből próbáljuk megmondani.

Amúgy szerintem simán van rá esély, ovut követően 14 napon belül már jelentkezni szokott a menstruáció, szóval szurkolok :)

2021. jan. 21. 10:05
 4/14 anonim ***** válasza:
82%

Figyelj! Csinálj terhességi tesztet. Sajnos ennyiből nem lehet megmondani.

Amikor én terhes lettem az elején iszonyatosan pattanásos voltam, pedig előtte soha. Ettől függetlenül ez lehet mástól is.

A teszt meg fogja mondani neked.

2021. jan. 21. 10:14
 5/14 anonim ***** válasza:
83%

Mivel 16 napnál nem hosszabb a luteális, ezért már valóban késik a mensid.

-Vagy terhes vagy ( csinálj egy tesztet, nem is értem miért nem csináltál)

-Vagy nem történt meg az ovu (a pozitív lh teszt csak az lh csúcsot jelzi, de ettől még a tüsző nem biztos, hogy meg is reped.)

2021. jan. 21. 10:22
 6/14 anonim ***** válasza:

Hat nagy az esély de csak akkor fogod tudni ha csinálsz egy tesztet. Ha 19 napja volt ovud már szinte 99% hogy bármelyik teszt kimutatja..

sok sikert! És írj mi lett

2021. jan. 21. 11:58
 7/14 A kérdező kommentje:
1. válaszoló: Miért gondolnád? van esetleg valamilyen bizalomkeltő tapasztalatod? :)
2021. jan. 21. 18:04
 8/14 anonim ***** válasza:
Az első csak ironizált, mert ugye tipikus eset, hogy monitoron át nem látunk a másikba, tehát nem lehet megfelelő választ adni az ilyen kérdésre :) Mert ugye senki nem lesz terhesebb, ha valaki azt mondja terhes vagy. Ugyanis nincs biztos tünet, vagy biztos jel a teszten vagy dokin kívül :D
2021. jan. 21. 21:11
 9/14 A kérdező kommentje:
8. oké oké értem persze, csak jól esik ha pozitivakat irtok és tudok még jobban reménykedni.. nem jó csalódni tudom, de mindenkepp a teszt a megoldas, ugyhogy nagyon koszi kiironizal ki nem akkor is jó :)
2021. jan. 22. 10:16
 10/14 anonim ***** válasza:

6# os

Megértelek. Majd írd meg mi lett az eredmény ha lesz kedved én nagyon szurkolok!

2021. jan. 22. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!