Hogy mondjam el a szüleimnek hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Ti hogy mondtátok el? Hány évesek voltatok? A szülőkkel életetek vagy már külön? Hogy reagáltak?2021. jan. 21. 07:50
11/13 anonim válasza:
Telefonon jelentettem be, hogy megint nagyszülők lesznek, ráadásul egyszerre ketten jönnek. A családom másik megyében él. 8 hetes terhes voltam.
12/13 anonim válasza:
Nalunk a 12 hetes uh után a férjem telefonált körbe mindenkit.
13/13 anonim válasza:
20evesen mondtam el a férjemmel, hogy bővül a család. Semmi körítés, megértették egyből és gratuláltak.
Most 22 vagyok, úgy néz ki jön a kistestvér, de már anyáéknak elmondtam, hogy teszteltem pozitívat, mivel nagyon jó kapcsolatunk van velük, de mondtuk nekik, ne híreszteljék a rokonoknak, mert orvoshoz február elején megyek, és a 12.hetet megszeretnénk várni mint anno.
Szerintem az a legjobb döntés ha egyszerűen elmondod a lényeget, nem hantalsz😀 Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!