Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki jövőhétre nem...

Van valaki aki jövőhétre nem várja?

Figyelt kérdés

Mi már lassan 2 éve próbálkozunk sikertelenül. Volt egy korai vetélésem 2019 augusztusában, azóta semmi.

A kisfiam gyógyszer letétele után a 6. hónapban jött össze.

Reménykedek, hogy az új év meghozza a sikert.

A ciklusaim elég rendszertelenek, hol hoszabb, hol rövidebb, volt hogy ki is maradt.

Párommal közösen döntöttünk úgy hogy ebben az időben nem vállaljuk a kivizsgálást. Várjuk a csodát. Ha jönni akar, jönni fog elven.

Nekem most elvileg jövőhét végefele kell megjönnie, pénteken vagy szombaton nézek majd egy tesztet.

Tudtok javasolni valami vitamint amivel talán előrébb lehetünk?

Egy időben szedtem a D, C, Folsav, Inofolic, Elevit vitaminokat, eredménytelenül. Gondolkodom a trimeszteren, vagy a méhpempőn. Ezekről vannak tapasztalataitok?

2021. jan. 8. 13:14
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
Csajok! Pontosan értem, amit írtok! Jövő hétre nem várom, és csak lesem a jeleket... Már nem is merem mondani a Férjemnek, mert gyagyának néz... 😊 Van egy teszt a fürdőben, nagyon csábító, de egyelőre erős vagyok! 😉
2021. jan. 9. 15:54
 22/52 anonim válasza:

Szia utolsó! Nálad hányadik dpo? Milyen jeleket fedezel fel?

Én iszonyatosan puffadok, pedig semmi olyat nem ettem

A hasam, mint egy lufi akkora.

2021. jan. 9. 21:55
 23/52 anonim ***** válasza:

9-10.dpo-n vagyok kb. Ebben a hónapban nem voltak egyértelműek az ovu tesztjeim sajnos. A ciklusaim 28 és 34 naposak voltak az elmúlt időszakban...így azok sem mérvadóak. Az utolsó mensim első napja dec. 17-én volt, ovus jelek pedig 30-31-e körül jelentkeztek.

Tüneteim most: émelygés reggel, szagokra érzékeny vagyok néha, testápolószerű, krémes folyás, melleim viszont nem érzékenyek, pedig mensim előtt mindig azok szoktak lenni!

Ja, és néhány napja fájt a hasam alja, mintha meg akarna jönni, de valahogy mégis más volt! Megvárom szerintem a legutolsó napot, amikor NEM kellene megjönni (Január 19.), és csinálok egy tesztet!

2021. jan. 9. 23:25
 24/52 anonim válasza:

Nálam is dec 17 az utolsó menstruáció. Úgy tűnik vagyunk itt egy páran akik egyszerre nem várjuk.

Szorítok mindenkinek!!

Nálam semmi tünet, ma reggeli teszt, 10. dpo full negatív.

2021. jan. 10. 06:43
 25/52 anonim ***** válasza:

[link]

Tesztem 9.dpo.

13-as voltam. Bocsi csak ma olvastam, hogy valaki kért képet:)

2021. jan. 10. 10:53
 26/52 A kérdező kommentje:
13-as. Halványan mintha ott lenne. Drukkolom. Ha van új teszt, muti..😊
2021. jan. 10. 11:06
 27/52 anonim ***** válasza:
13as ez szerintem csak száradási :( mai milyen lett?
2021. jan. 10. 11:09
 28/52 anonim ***** válasza:
56%

Ma nem csináltam. Ezt is csak azért, mert megjött a wishről és érdekelt, hogy milyen. De már 5p után látszódott a halvány csík ugyh nem tudom száradási e, vagy ez mindig ilyen. Megvárom, hogy megjön e. Aztán ha tényleg baba van akkor működik a teszt :)

13as

2021. jan. 10. 12:32
 29/52 anonim ***** válasza:

13as az alsó 8dpo wishes teszt:

[link]

Ilyen vastag csík lesz pozinál, a vékony az csak a kontroll csík helye. Drukkolok!

2021. jan. 10. 15:48
 30/52 anonim ***** válasza:

Szia 29-es.

Én is erre gondoltam, hogy az csak a kontroll, de csináltam egyet délutáni vizeletből amin egyáltalán nem volt semmi , hó fehér volt egy nap után is.

Meglátjuk jövőhéten, én eddig ezt negatívnak veszem:)

2021. jan. 10. 17:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!