Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan tudnám anyumék elől...

Hogyan tudnám anyumék elől eltitkolni a terhességemet?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok.

2021. jan. 7. 18:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
54%
Miért ne mondhatnád el? Gondolom nem velük élsz, önállóan tartod el magad saját keresetből, és semmiben nem szorulnál a segítségükre igaz?
2021. jan. 7. 20:21
 12/26 anonim ***** válasza:
93%
Ez nem egy olyan dolog, amit sokáig lehet titokolni. Ergo nem is érdemes.
2021. jan. 7. 21:46
 13/26 anonim ***** válasza:
65%

Lehet hülye kérdés, de hogy estél teherbe? Mármint hogy védekeztetek?

Szerintem is állj eléjük, úgy tiszta, előbb vagy utóbb úgyis kiderül

2021. jan. 8. 20:04
 14/26 anonim ***** válasza:
72%
Meg akarod tartani?
2021. jan. 8. 20:44
 15/26 A kérdező kommentje:
Nem edénykészlet ez, hogy megtartom, nem tartom meg. Egy életről van szó. Tiszteljük meg kijelentésünkkel.
2021. jan. 8. 20:54
 16/26 anonim ***** válasza:
85%

Vannak elethelyzetek, amikor nem hulyeseg az abortusz, sajnalom kerdezo, de ez van. Vagy esetleg az orokbeadason is el lehet meg gondolkozni, foleg, ha a szuloi tamogatas kiesik.

Nagyon erett es bolcs lehetsz, ha az elso gondolatod az volt, hogyan tudnad eltitkolni 19 evesen, tehat nyilvan ebbol kovetkezik az, hogy nem sok elettapasztalatod lehet meg, talan meg egy percet se dolgoztal, nem tudod igazan felmerni a helyzet komolysagat. El tudnad tartani magatokat? Ez igazabol a nagy kerdes. A gyesbol nem tellik am alberletre es kajara,az semmire nem eleg. Gyerek apja hol van?

2021. jan. 8. 21:04
 17/26 A kérdező kommentje:
Kár volt kiírni a kérdést. Olyan megvetőek, ítélkezőek vagytok, hogy hihetetlen. Legalább a nők tartanának össze, támogatnák egymást, lennének megértőbbek egymással, főleg ilyen témában.
2021. jan. 8. 21:09
 18/26 anonim ***** válasza:
62%
A nők?! Hat mi vagyunk egymással a legszemetebbek. Jobb ha ezt már most megtanulod.
2021. jan. 8. 21:13
 19/26 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem semmi baj nincs ezzel, nem is tudom miért ítélkeznek.

Ez a magyar mentalitás sajnos

Sok boldogságot a babához! és kitartást a szüleidhez, mondd el nekik mindenképp

2021. jan. 8. 21:15
 20/26 anonim ***** válasza:
67%
Úgy, hogy nem mondod meg. Az egész világ elől kb. 16-20 hétig. A veled élő családtagok elől...hát az egy időzített bomba. Előlem egy percig sem. Olyan vagyok, mint egy két lábon járó terhességi teszt, igaz, 33 éve szülésznő vagyok.
2021. jan. 8. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!