Alacsony testhőmérséklet, 2 pozitív teszt, lehetek terhes?
3 éve próbálkozunk, már 1 éve nem e körül forog a világ, "elengedtük" a témát. November 13-án jött meg utoljára, december 30-án teszteltem, pozitív lett. Azóta csináltam még egyet, pozitív. Elkövettem azt a hibát, hogy egyből olvasgattam, és egyre kevésbé hiszem, hogy terhes vagyok. A mensi elmaradásán kívül semmi tünet nem volt. Mióta pozitív tesztet észleltem, fáj a mellem, van hogy egész nap rosszul vagyok, forog a gyomrom, de nem hányok. Nem kívánok semmit, de szó szerint elmegy az étvágyam mindentől. Viszont tényleg csak azóta észlelem ezeket, hogy láttam a tesztet, így lehet csak bebeszélem magamnak.
Most a hőmérőzésről olvastam, ma reggel kíváncsiságból méregettem. Kb fél óra leforgása alatt: 36,4 36,0 35,9. Nagyon keveslem.
Fáradtságot is érzek, egész nap feküdnék, aludnék, le vagyok törve mint a bili füle, random rámjön a sírás. Itt hoztáteszem, dec 7-től home office dolgozom, hajnal 1-fél2-kor fekszem, reggel 9 és 10 óra körül kelek. (Tegnap este nem dolgoztam, reggel 6 körül keltem és hőmérőztem.)
Már van időpontom nőgyógyászhoz, de addig megőrülök!!
Szerintem zárd be az internetet és örülj a babának! 😊
Viccet félre téve, a tünetek mindenkinél másak, amiket leírtál, azok pont klappolnak a terhességhez. Jó babavárást! 😊
Kedves kérdező
Hogy vagy? Volt valami hír azota?
Remelem jól vagytok és nagyon szurkolok a picihez.
Köszönöm mindenkinek, kedvesek vagytok. 🙂
Utolsó kommentelő, annyi változás történt, hogy egyre jobban fájnak a melleim, és mintha izomlázat éreznék a hasizmomban. Illetve néha olyan érzésem van, mintha megjönne, de persze semmi.
Még csütörtök reggelig izgulhatok (akkorra van időpontom dokihoz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!