Akinek 2 nap késés után még csak nagyon halvány volt a tesztje (és tutira nem foganhatott később), annak megmaradt a baba?
A fiammal 2 nap késés után erős pozitív volt. Kb ugyanolyan erős volt mindkét csík és kb fél perc alatt ki is jött a teszten.
Most teszteltem 2 nap késéssel és bár egyértelműen pozitív, de halvány a csík és csak a 3 perc letelte után látszódott.
Később nem foganhatott, 16 napja voltunk együtt utoljára a férjemmel. Nem követtem semmilyen módon a peteérést, így biztos dpo-t nem tudok, csak sejtésem van.
Volt már a fiam előtt kémiai terhességem és vetélésem is, szóval kicsit aggódok, hogy nem jelent jót ilyenkor a nagyon halvány teszt.
Reggeli első pisiből csináltam.
Nekem 1 hét késésnél sem volt erős pozi, annak ellenére sem, hogy 4 nappal nem várt előtt már halvány pozi volt minden teszt.
Nincs sok jelentősége, hacsak nem extrém halvány folyamatosan. Hacsak a kontroll csíknál halványabb, de egyértelműen szép két csíkos, akkor nincs miért aggódni, illetve hát aggódni mindig lehet hisz akkor lesz biztos, ha meg is születik :D
Nekem sajnos nagyon halvány volt és nem erősödött: [link]
De a következő hónapban összejött ❤️
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!