Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 hét késés esetén nem halvány?

1 hét késés esetén nem halvány?

Figyelt kérdés
Xepilt vettem, mert azt olvastam, megbízható. Viszont sokkal halványabb a második csík :( lehet baba? [link]
2020. dec. 18. 10:18
 1/8 anonim ***** válasza:
45%

Ez nagyon szép erős.

Halkan gratulálok

2020. dec. 18. 10:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem kéne egy hét után egyformának lenni?
2020. dec. 18. 10:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mármint egyforma erősségűnek a control és hcg csík?

Nem,nem feltétlen. De ezen elég erősen látni hogy nem szellemcsík..itt szép látható!

Szóval bizakodva mondom..baba!

2020. dec. 18. 10:30
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Poénból csináltam 6 hónapos terhesen egy tesztet ami ennél halványabb volt,szóval ne aggódj :)
2020. dec. 18. 11:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Egyértelmű a két csík. Nekem x epil teljesen negatív volt, ugyanakkor facelle halvány pozi. Azt olvastam az x epil később mutat...2 nap múlva próbálj meg másik fajta tesztet is.

4-es, a 10-11. héten után már csökken a Hcg:)

2020. dec. 18. 13:55
 6/8 anonim ***** válasza:
3 nap késéssel még teljesen hófehéret teszteltem. És azt is úgy számoltam, hogy a cilkusom általában 27-30 nap. Én 33. napon teszteltem. Szóval akár több késés is lehetett már. Nem is tudtam hova tenni a helyzetet. Amikor újabb 3 nap eltelt a nagy semmivel, akkor megcsináltam egy érzékeny tesztet, ami nagyon nagyon halványka lett. Továbbra is csak értetlenkedtem. Újabb három nappal később már a sima teszt második vonala volt hasonló a tiédhez. :) Szerintem egyértelműen szép rózsaszín csík, úgyhogy én is gratulálok, halkan! :)
2020. dec. 19. 12:14
 7/8 anonim ***** válasza:

1es és 3as válaszoló vagyok.

Miért lettem lepontozva?

2020. dec. 19. 16:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hasznos volt pedig, ahogy a többi válasz is, köszönöm, megnyugodtam picit. Január elején megyek orvoshoz.
2020. dec. 20. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!