Terhesseg eseten az ovulatios teszt LH csikja kotelezoen eross kell legyen? Nem lehet halvany?
Figyelt kérdés
Ha jol tudom az ovulatios teszt kimutatja a HCG-t is , azaz az LH csikon .2018. aug. 21. 09:49
1/3 anonim válasza:
Két különböző hormon kimutatására két különböző teszt szolgál.
Jóstesztként használva 50-50
2/3 anonim válasza:
Ha terhessegre gyanakszol, miért nem terhességi tesztet csinálsz?
3/3 A kérdező kommentje:
Meg nem kesik , majd csak 25-e utan , de csinaltam terhessegi tesztet is de az negativ , amin nem csodalkozok mert meg korai a teszteles . Csak elore szerettem volna tudni , hogy mi van ha ....
Most a babara hajtunk , masodik honapja .
Az elso gyerekunk egy honapi probalkozas utan osszejott es meg csak halvany lilam sem volt a peteeres idopontjarol. Allitolag szerencsenk volt , hogy ilyen hamar sikerult.
2018. aug. 21. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!