Időn túl “6nappal előtte “ clearblue extra halvany nem jelent semmit?
Időn túli pozi tesztekből 99%ban nem lesz terhesség. Pláne nem az idő előttiből. 6 nappal nem várt előtt majdhogynem be sem ágyazódott. Sőt baromi ritka ha ilyenkorra vége a beágyazódásnak. Ilyen korán egy nap is sokat számít. Várj még két napot és tesztelj újra.
Nekem gabrielle tesztjeim voltak időn túli pozik, egymás utáni napokon ráadásul erősödtek....az erősödés miatt pici reményem volt, de mindegyiken csak 20 perc után volt látható. És nem is volt túl halvány, persze nem baba lett :)
Mikor terhes voltam 4 nappal nem várt előtt egyértelmű halvány pozi tesztjeim lettek.
Minden esetre, sok sikert, ha babát szeretnétek, de egy picit legyél türelmesebb :)
Gratulálok. Igen ez határozottan egy erős pozitív
Igy is látszik 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ne viccelj már
Ez abszolút hulla hó mező
Ennél negatívan nem is lehetne.
Mi az, h előben szépen látszik. Mégis mi?? A nagy semmi? 🤦♀️
Tök érdekes, mert élőben keresés nélkül látszik, telefonon a képen látszik, ha gépem megnyitom ezt, hómező.
Nyilván tudom, egy igazi pozi sokkal egyértelműbb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!