Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha kimostam magam lehetek...

Ha kimostam magam lehetek terhes? Többi lentebb.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne ,hogy ha ovuláció előtt voltunk együtt 2,5nappal védekezés nélkül (megérzem mióta szültem mikor van ovulácóm,mert olyankor fáj a hasam ) ,de kimostam magam ,van esély a terhességre? Tudom ,hogy esély mindig van ,de szeretnék esetleg tapasztalatot ,akinek volt hasonló ,hogy mi lett belőle.

Nem vagyok felelőtlen ,mert nem okozna gondot ,ha jönne,csak 1-2 év múlva lett volna tervbe kistesó. :)

Válaszokat előre is köszönöm!

2021. jan. 3. 17:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Tök mindegy mikor milyen állagú a sperma, az a kilövelés pillanatában olyan helyre jut, ahonnan te az életben nem mosod ki. Amúgy se tudom hogy kéne ezt elképzelni.

Ja és ehhez nem kell nőgyógyásznak lenni.

2021. jan. 4. 10:11
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Lehetsz terhes simán.Az első lövellésnél már odajutott,aminek kell.Indultak is útnak a kiskatonák!😊A többi így is,úgy is kifolyik.
2021. jan. 4. 11:18
 23/25 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nem lett baba. Viszont azt vettem észre ,hogy titkon reménykedtem benne ,hogy lesz én is és mint kiderült a férjem is ,szóval talán nem is olyan sokára jön kistesó. :)
2021. jan. 18. 19:42
 24/25 anonim ***** válasza:
27%
Hát ez remek hír🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2021. jan. 19. 12:42
 25/25 anonim ***** válasza:
53%

Kérlek neeee.

Elöbb egy biológia alapfokot vegyél át, légyszii 🤣

2021. jan. 19. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!