Ha kimostam magam lehetek terhes? Többi lentebb.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne ,hogy ha ovuláció előtt voltunk együtt 2,5nappal védekezés nélkül (megérzem mióta szültem mikor van ovulácóm,mert olyankor fáj a hasam ) ,de kimostam magam ,van esély a terhességre? Tudom ,hogy esély mindig van ,de szeretnék esetleg tapasztalatot ,akinek volt hasonló ,hogy mi lett belőle.
Nem vagyok felelőtlen ,mert nem okozna gondot ,ha jönne,csak 1-2 év múlva lett volna tervbe kistesó. :)
Válaszokat előre is köszönöm!
2021. jan. 3. 17:33
21/25 anonim válasza:
Tök mindegy mikor milyen állagú a sperma, az a kilövelés pillanatában olyan helyre jut, ahonnan te az életben nem mosod ki. Amúgy se tudom hogy kéne ezt elképzelni.
Ja és ehhez nem kell nőgyógyásznak lenni.
22/25 anonim válasza:
Lehetsz terhes simán.Az első lövellésnél már odajutott,aminek kell.Indultak is útnak a kiskatonák!😊A többi így is,úgy is kifolyik.
23/25 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nem lett baba. Viszont azt vettem észre ,hogy titkon reménykedtem benne ,hogy lesz én is és mint kiderült a férjem is ,szóval talán nem is olyan sokára jön kistesó. :)
2021. jan. 18. 19:42
24/25 anonim válasza:
Hát ez remek hír🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
25/25 anonim válasza:
Kérlek neeee.
Elöbb egy biológia alapfokot vegyél át, légyszii 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!